Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(4011905127712)
JUSTERBAR SELEHOLDER TRIXIE SELEHOLDER
TRIXIE SELEHOLDER
40 - 60 CM
PASSER TIL DE FLESTE BILER

DKK 39,96
Pris

20%
Spar
49,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905012896)
JUSTERBAR SELEHOLDER TRIXIE SELEHOLDER
TRIXIE SELEHOLDER
45 - 70 CM
PASSER TIL DE FLESTE BILER

DKK 39,96
Pris

20%
Spar
49,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905012841)
JUSTERBAR SELEHOLDER TRIXIE SELEHOLDER
TRIXIE SELEHOLDER
45 - 70 CM
PASSER TIL DE FLESTE BILER

DKK 47,96
Pris

20%
Spar
59,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4047974039427)
SORT PETWALK TRIXIE HUNDERAMPE
TRIXIE HUNDERAMPE
38 X 100 CM
BELASTBAR OP TIL 50 KG

DKK 319,96
Pris

20%
Spar
399,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905131054)
BILTILBEHØR TIL BAGKLAP TRIXIE DOG COOLER
TRIXIE DOG COOLER
15 CM
FRISK LUFT TIL HUNDEN I BILEN

DKK 119,96
Pris

20%
Spar
149,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905012780)
JUSTERBAR SELEHOLDER TRIXIE SELEHOLDER
TRIXIE SELEHOLDER
45 - 70 CM
SELEHOLDER MED ANKERSPÆNDE

DKK 31,96
Pris

20%
Spar
39,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905013121)
SORT SIKKERHEDSNET TRIXIE NYLONNET
TRIXIE NYLONNET
100 X 100 CM
FLEKSIBEL RUMOPDELING

DKK 71,96
Pris

20%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hvorfor er det vigtigt med sikkerhedsseler og sikkerhedsgitre?
Vi har hos billigdyrehandel.dk et udvalg af både sikkerhedsseler og sikkerhedsgitre som er velegnede til både små og store hunde. Hvis du spænder din hund fast med en sikkerhedssele kan du være med til at undgå, at din hund ikke kommer til skade selv eller skader de øvrige passagerer ved en kollision. Hvis du vælger at sikre din hund med en sikkerhedssele, skal den placeres på bagsædet af din bil for at undgå, at din hund bliver ramt af en frontairbag i tilfælde af en kollision. Har du mulighed for at montere et sikkerhedsgitter i din bil, vil dette være en rigtig god idé. Du skal dog være opmærksom på, at et sikkerhedsgitter ikke er nok i sig selv, da det kun beskytter dig og dine passagerer i bilen og ikke din hund i tilfælde af kollision.

Hvorfor skal min hund bruge en sikkerhedssele? 
Det er vigtigt at sikkerheden er helt i top, når du skal transportere dig og din hund fra et sted til et andet. Med en sikkerhedssele kan du undgå, at din hund, du eller dine passagerer kommer til skade ved en eventuel hård opbremsning eller ved kollision. 

Hvordan anvender jeg en hundesikkerhedssele? 
Når du skal anvende en hundesikkerhedssele, skal din hund altid placeres på bagsædet. Dette skal den for at undgå at blive ramt af frontairbaggen ved en eventuel kollision. Sikkerhedsseler til hunde er meget sikre og tåler en høj belastning. Sikkerhedsselerne til hunde fås i mange forskellige hundestørrelser. For at gøre selerne komfortable er de udstyret med aftagelig polstring i bryst- og mavepartiet. Sikkerhedsselerne til hunde kan bruges i alle biler.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber en transportkasse eller et transportbur til min hund?
Vælger du at transportere din hund i et transportbur eller en transportkasse er det vigtigt at du placerer transportburet eller transportkassen med siden til i din bil, så din hunds krop vender på tværs af kørselsretningen. På denne måde mindsker du risikoen for at din hund får skader på ryg o hoved. Hos billigdyrehandel.dk har vi transportbure med plads til en eller til to hunde, med lige eller skrå sider og med en eller med flere døre. For at din hund kan føle sig veltilpas i sit bur er det vigtigt at du overvejer hvor stort transportburet skal være. Det er også vigtigt at du sikrer dig, at transportburet kan være i din bil. Derfor anbefaler vi, at du måler din bil indvendigt, inden du vælger hvilket transportbur du ønsker at købe. Transporture kan bruges til andet end at transportere din hund i, du kan også bruge det til burtræning, hvor du lærer din hund at blive på et bestemt område eller sted.

Hvorfor skal jeg købe et bilsædetæppe, bagagerumstæppe eller et beskyttelsesunderlag?
Vi har hos billigdyrehandel.dk flere varianter af bagagerumstæpper og bilsædetæpper. Med disse tæpper kan du beskytte din bil mod hundehår, snavs og med din hunds kløer. Bagagerumstæpperne og bilsædetæpperne er fremstillet at et slidstærkt materiale, som ud over at være blødt og behageligt for din hund at ligge på, også beskytter din bil indvendigt. Fra Trixie har vi også et udvalg af beskyttelseunderlag der, når din hund stiger ud og ind af bilen, beskytter din bil mod ridser og snavs. Samtidig gør beskyttelsesunderlaget det lettere for din hund at sige ud og ind af bilen da den ikke vil være så glat længere.Hvorfor skal jeg købe en teleskopramp eller en bagagerumsseng til min hund?

Har din hund svært ved at komme ind og ud af din bil? Så kan det være en stor hjælp for dig og din hund, hvis du anskaffer en teleskoprampe. Du finder hos billigdyrehandel.dk et udvalg af teleskopramper i forskellige længder. Det er utrolig nemt at bruge en teleskoprampe og den er med til at beskytte din hunds led da den nemt kan gå ind og ud af bilen og dermed ikke behøver at hoppe ind eller ud mere. Trixies teleskopramper kan modstå en belastning på helt op til 120 kg er meget nemme at bruge. Fra Trixie kan du også få en bagagerumsseng. Denne seng beskytter din bil og er samtidig blød og dejlig for din hund at ligge på. Da bagagerumssengen er fremstillet af nylon er den nem at rengøre med et fugtig klud.

Trixie sikkerhedsgitre, nylonnet og ventilationsgitre

Du kan med et sikkerhedsgitter til din bil, sikre at din hund bliver i bagagerummet af din bil og at din hund kan rejse sikkert. Sikkerhedsgitteret monteres mellem bagagerummet og bagsædet på din bil. Vi har hos billigdyrehandel.dk også forskellige sikkerhedsnet. Et sikkerhedsnet er let at samle og eventuelt flytte. For at være sikker på, at det sikkerhedsgitter eller det sikkerhedsnet du ønsker at købe, passer til din bil, anbefales det at du måler de indvendige mål i din bil inden du bestiller et sikkerhedsgitter eller et sikkerhedsnet.


Hvorfor er det vigtigt at vænne min hund til at rejse?

Det er langt mere sikkert og meget nemmere at rejse med en hund der er tryg ved at køre i bil end med en hund de skræmt. Derfor er det en god idé at du allerede mens din hund e hvalp, vænner den til at rejse i bil. De første gange du skal have din hund eller din hvalp med på en køretur, at du tager på forholdsvis korte ture og at du slutter turen af med at køre et sted hen der er sjovt for din hund. Det kunne være i en hundepark eller i en nærliggende skov. Du kan på den måde lære din hund at forbinde en køretur med noget godt og på den måde være med til at gøre modstand og eventuelt ubehag mindre. Hvis du har en hund der er meget bange for din bil kan du for eksempel prøve at fodre den i nærheden af bilen for at bringe positive associationer frem. Det kræver kort sagt en hel del tålmodighed af både dig og din hund, at vænne din hund til at køre i din bil.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Nem bestilling og hurtig levering :)
Nem bestilling og hurtig levering :)
19.01.2018 - Loa
Super
Under 24 timer,fra bestilling,til levering. 👍
08.05.2018 - Karna nissen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.