Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(5710303001509)
HUNDEKIKS-MIX HUNDEKIKS I SPAND
HUNDEKIKS I SPAND
3 L
ASSORTEREDE BLANDEDE KIKS

DKK 52,46
Pris

25%
Spar
69,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5701883065449)
KNOGLE HUNDESNACK KNOGLE MED KYLLINGEFYLD
KNOGLE MED KYLLINGEFYLD
380 G
GENOPFYLDELIG / ASSORTEREDE STØRRELSER

DKK 29,96
Pris

25%
Spar
39,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905313252)
DENTA FUN TANDRENSENDE TYGGEBEN TRIXIE TYGGERULLE HUNDEGODBID
DKK 18,71
Pris

25%
Spar
24,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(8437013576437)
BLØD HUNDESNACK ALPHA SPIRIT LEVER HUNDEGODBID
DKK 9,71
Pris

25%
Spar
12,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5701883012504)
KNOGLE HUNDESNACK KNOGLE MED OKSEFYLD
KNOGLE MED OKSEFYLD
380 G
GENOPFYLDELIG/ ASSORTEREDE STØRRELSER

DKK 29,96
Pris

25%
Spar
39,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hvorfor skal jeg købe godbidder til min hund
Der kan være mange grunde til at købe hundegodbidder. Nogle bruges til belønning ved træning og leg. Andre bruges som beskæftigelse, hvis din hund skal være alene hjemme i mange timer. Og endnu andre bruges til at sørge for din hunds mundhygiejne. Det kan også være, at du bare har lyst til at forkæle din hund med en lille godbid. Derfor er det vigtigt, at du vælger lige præcis den type godbid, du har brug for. Hos billigdyrehandel.dk har vi et stort og bredt udvalg i hundegodbidder og der er noget til enhver smag.

Hvorfor skal jeg vælge hundekiks til min hund?
Det er vigtigt at hundekiks er nærende og sunde. Hvis hundekiks er sunde og nærende oplever du, at din hund føler sig mæt i længere tid. Hvis hundekiks skal være sunde og nærende, er det godt at undersøge, om kiksene har så naturligt et indhold af råvarer, som muligt. De billige hundekiks indeholder ofte store mængder sukker, tilsætningsstoffer, kornprodukter og konserveringsmidler, hvilket gør, at din hund ikke oplever mæthedsfølelse i særlig lang tid. Så kig efter det naturlige råvareindhold.

Hvorfor vælge natursnacks?
Der er mange gode grunde til at vælge natursnacks. Natursnacks er både velsmagende og har samtidig en effekt, der virker tandrensende. De er også med til at styrke din hunds kæber og gummer. Hos billigdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af hundesnacks, hvor der ikke er tilsat hverken tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi kan tilbyde grisehaler, grisefødder, griseører, okseklove, tørret fisk og kød. Da okseører har et lavere fedtindhold, kan vi anbefale at erstatte griseører med okseører, hvis du har en hund, der lider af overvægt. Husk at natursnacks er elsket af de fleste hunde.

Hvilke godbidder skal jeg vælge til leg og træning?
Det er altid en vigtig del aktiveringen af din hund at belønne den. Det gælder både, når du træner din hund, når du har den med på udstilling, eller når du bare leger med den eller aktiverer den på anden vis. Derfor er det også vigtigt, at de godbidder, du belønner din hund med, er spændende og varierede. Ved at anvende bløde godbidder skåner du samtidig din hunds tænder, hvilket især er vigtigt, hvis det er en hvalp, du har. Du kan også anvende Lick Treats, som er fra Treateaters. Det giver en helt ny måde, hvorpå du kan belønne din hund, hvis du anvender Lick Treats, hvor din hund skal slikke på en velsmagende kugle. Vi har på billigdyrehandel.dk mange forskellige bløde godbidder, du kan vælge imellem, så det altid er spændende og varieret for din hund.

Hvordan hjælper jeg med medicinering af min hund?
Vi har hos billigdyrehandel.dk et stort udvalg af patéer. Disse kan både bruges som en godbid, men kan også bruges for at gøre det lettere for din hund at spise eventuelt medicin, da medicinen kan skjules i patéen og dermed hjælpe din hund med at få spist medicinen.

Hvorfor skal jeg bruge tandrensende godbidder?
Tandrensende godbidder er med til at holde din hunds mund frisk og sund. Vi har på billigdyrehandel.dk et stort udvalg af tandrensende godbidder. Det er vigtigt, at du holder din hunds mund og tænder rene og opretholder en god mundhygiejne.

Knogler og gnaveben
For at mindske din hunds udvikling af tandsten, kan du give den lækre gnaveben eller knogler at gnave i. På den måde sørger du for, at din hund kommer til at bruge sine tænder og derved holder tandsten nede og tilmed får en bedre ånde. Et gnaveben eller en knogle kan holde din hund i gang i flere timer og sørger for sjov underholdning. Hvis din hund skal være hjemme alene i mange timer, er det også en oplagt godbid at give den, da der er til mange timers beskæftigelse i gnaveben og knogler. Den perfekte balance mellem phosfor og calcium, der er i rå gnaveben, kan bidrage til, at du holder din hund sund. Du kan også give din hund en knogle. Disse er meget tidskrævende for din hund og kan beskæftige din hund i mange timer. Når din hund har spist sig igennem fyldet i en knogle, kan du selv fylde den op igen med nyt og spændende fyld. Knoglerne fås i mange smagsvarianter hos billigdyrehandel.dk.

Hundehvalpe og knogler
Du må gerne give din hvalp knogler at gnave i, men da knogler fra grise og fra fjerkræ let kan deles i meget mindre stykker anbefales det, at du vælger knogler fra okser eller kalve, da de ikke har så let ved at splintres i mindre stykker. Så lad trygt din hundehvalp hygge sig med en knogle, når den er alene hjemme.

Hvilket tyggeben skal jeg vælge?
Da tandsten ofte er på de inderste tænder hos din hund, er det vigtigt at vælge et tyggeben med en vis længde, for at det kan nå helt ind til din hunds kindtænder. De hårdt pressede tandrensende gnawlers er hundegodbidder, der kan holde din hund i gang i mange timer. De fås i mange smagsvarianter, så mon ikke du kan finde en, der passer lige til din hund? Hos billigdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af tyggeben. Vi har også et stort udvalg af tandrensende godbidder, hvis du ønsker at passe godt på tænderne i din hunds mund.

Alle fortjener et tyggeben
De fleste hunde elsker at blive begavet med et lækkert tyggeben. Det gælder både store hunde og små hunde. Hos billigdyrehandel.dk har vi et bredt udvalg af tyggeben og andre hundegodbidder, når du skal forkæle din hund eller når du ønsker at passe din hunds mundhygiejne. Vi har også noget for enhver smag, når din hunds smagsløg skal udfordres. Husk at tage hensyn til, hvor gammel din hund er, når du vælger tyggeben og godbidder. Ældre hunde kan have mistet noget af styrken i kæberne og skal have blødere godbidder end unge hunde med stærke kæber.

Kan man selv lave godbidder?
Vi kan nu tilbyde Bag-selv-hundekiks og hundescones fra Oggi´s. Fremstil selv sunde og sjove godbidder til din hund og få samtidig en hyggelig bagedag ud af det. Optimalt til hygge med dine børn eller børnebørn. Og hunden vil elske disse lækre hjemmebagte godbidder.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Nem bestilling og hurtig levering :)
Nem bestilling og hurtig levering :)
19.01.2018 - Loa
Super!
Super. Bestilte kl. 10.00, havde pakken kl. 3.00 samme nat. Derudover billigere end petworld.
13.08.2018 - Naja

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.