(4011905036168)
HUNDELEGETØJ TRIXIE PLYSHUND MED TOV
DKK 44,96
Pris

25%
Spar
59,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hundelegetøj
Der findes mange forskellige typer legetøj til din hund. Du kan hos billigdyrehandel.dk vælge mellem mange forskellige slags legetøj til mange forskellige formål. Vi har legetøj til at aktivere din hund med, vi har apporteringslegetøj og legetøj, som kan tåle det meste. Vi har også legetøj, der tåler at komme i vand og blødt plyslegetøj.

Hvilke mærker kan jeg vælge imellem?
Vi har hos billigdyrehandel.dk meget hundelegetøj fra de førende på området, blandt andet fra Nina Ottoson, Starmarks, Kong, Trixie og Buddy med flere. Det er sjovt at aktivere sin hund og med det rigtige stykke legetøj bliver det bare endnu sjovere. Vi forsøger at have noget til enhver lejlighed. Så det er bare med at komme i gang med at lege. Vi har legetøj så din hund kan være beskæftiget i mange timer, men husk at holde øje med din hund, hvis den leger alene.

Noget for en hver smag
Vi har legetøj til hunden,m der har brug for at legetøjet kan holde til noget, altså meget robust legetøj. Vi har også tyggelegetøj til hunden, der elsker at tygge. Det gode ved, at din hund tygger meget er, at det er med til at øge produktionen af spyt i din hunds mund, hvilket er sundt og godt for din hunds tænder. Så husk at tyggelegetøj, der stimulerer behovet for at tygge, er en rigtig god idé. Vi har også legetøj til brug i og ved vandet, hvis du har en rigtig vandhund. Legetøj med lyd har vi også og det kan være med til at stimulere din hund på en rigtig god måde.

Hvordan aktiverer jeg min hund?
Hos billigdyrehandel.dk har vi mange forskellige typer aktivitetslegetøj. Vi har legetøj, så din hund kan beskæftige sig alene for en kort stund og vi har legetøj, som I kan være sammen om. Det er selvfølgelig også muligt at bruge det samme stykke legetøj både til fælles oplevelser og til at aktivere din hund alene for en stund. Aktivitetslegetøj er godt, når du skal udfordre din hund i dagligdagen, det har alle hunde brug for. Legetøjet er medvirkende til, at din hund bliver stimuleret, bliver glad og sund. Dette er med til at øge den adfærd, som gør din hund mere afbalanceret og mindske hundens aggressioner og gøen. Legetøjet er også med til at udfordre din hunds intellekt og skærpe din hunds instinkter for at jage og undersøge. Så husk at aktivitetslegetøj har mange funktioner, der stimulerer din mund på mange forskellige områder.

Hvad vælger jeg til apportering?
Når du skal vælge legetøj til apportering, kan det være en god idé at variere legetøjet, så din hund ikke kun lærer at apportere en enkelt ting. Det er også vigtigt, at du ikke vælger legetøj, der er alt for tungt for din hund, så den har svært ved at bære legetøjet. Når det er sagt, er der faktisk rigtig mange muligheder for at vælge apporteringslegetøj. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge til apportering med din hund. Så kig efter vores store udvalg af solidt legetøj, som er velegnet til apportering.
   
Hvilken bold skal jeg vælge?
Det er altid sjovt at lege med bolde. Det kan de fleste hunde lide. Der findes rigtig mange bolde at vælge imellem. Vi har bolde i mange størrelser, materialer og med forskellige funktioner, så der skulle gerne være lige den bold, der passer til jeres behov. Der er bløde bolde, som er rigtig gode til hvalpe. Der er bolde, der ikke kan hoppe. De er gode at bruge til at kaste med. Vi har også bolde med snor, så det er lettere at lege træklege med din hund. Som ekstra gevinst ved en bold med snor, slipper du også for at skulle have dine fingre ind i din hunds mund for at få den til at slippe bolden, når I leger. Til apportering er bolde med snor også særdeles velegnede.

Må min hund lege alene med sit legetøj?
Når du har købt legetøj til din hund, er det dejligt for både hunden og dig, at I er sammen om at bruge det nye stykke legetøj. Alle hunde elsker at lege, men for de færreste hunde, er det sjovt at lege alene i længere tid. Så nyd de mange timers sjov og underholdning med dit nyindkøbte stykke legetøj i selskab med din hund, så den ikke skal lege alene alt for længe. Hvis du har en hund, der er rigtig glad for at tygge og derfor har for vane at tygge sit legetøj i stykker ret hurtigt, bør du vælge at købe bidelegetøj lavet af hårdt presset latex. Vær opmærksom på, at du også kan få pivdyr og andet hundelegetøj af latex, som ikke er så hårdfør, da det ikke er decideret bidelegetøj. Latex er, når det er hårdt presset, meget mere robust og derfor er dette materiale godt for hunde, der tygger meget. Dog kan selv det mest robuste legetøj tygges i stykker af en ihærdig og ivrig hund. Derfor er det vigtigt, at du altid holder opsyn med din hund, når den leger med sit hundelegetøj.

Kan min hund lege med et legereb?
Legereb er et rigtig godt stykke hundelegetøj, hvis du har en meget aktiv hund. Legerebet giver dig og din hund mange timers aktiv fællesleg. Vi har hos billigdyrehandel.dk et stort udvalg af legereb både til store og små hunde og med og uden knuder, så det er bare om at komme i gang med at trække. Legerebet er med til at give din hund masser af motion og opmærksomhed og som ekstra gevinst er legerebet med til at fremme din hunds tandsundhed. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du har en hund, der har tendens til at ødelægge sit legetøj, kan det være en god idé, at du bruger legerebet sammen med din hund i kortere perioder hver dag i stedet for at rebet ligger fremme hele tiden. På den måde sikrer du, at legerebet bliver ved med at være spændende og sjovt at lege med og samtidig undgår du, at din hund ødelægger rebet. Husk at holde din hund under opsyn, når den leger med sit hundelegetøj.

Hvorfor vælge legetøj fra Kong?
Hos billigdyrehandel.dk forhandler vi det populære hundelegetøj fra Kong. Kong laver hundelegetøj, som er solidt og velegnet til alle typer af hunde. Hvis din hund har tendens til at ødelægge sit hundelegetøj hurtigt, er Kong et godt valg. Kong har et stort udvalg af forskellige typer legetøj til din hund og har et bredt udvalg af farver og materialer. Det er vigtigt, at du, når du køber hundelegetøj til din, tager højde for din hunds størrelse, alder og temperament. Husk at alle hunde har behov for at lege hver dag – uanset alder.

Hvorfor vælge hundelegetøj fra Nina Ottosson?
Nina Ottossons legetøj er kendt af mange hundeejere for at lave aktivitetslegetøj, der udfordrer hundens intelligens og som samtidig udvikler din hund til at være en sund og tilfreds hund. Legetøjet er også med til at styrke din hund, så den fungerer godt socialt. Nina Ottossons hundelegetøj er legetøj, der gør, at din hund skal bruge hjernen. Sammen kan du og din hund få meget tid til at gå med at lege med Nina Ottossons aktivitetslegetøj. Hundelegetøjet er spændende og fås i flere varianter og sværhedsgrader.

Hvorfor vælge hundelegetøj i plys?
Der er rigtig mange hunde, der finder stor tryghed i at have et stykke plyslegetøj. Ofte synes din hund, at det er hyggeligt at slæbe sin plysbamse med op i sin hundekurv eller hvor den nu ligger, når den skal sove og slappe af. Mange hunde kan også godt lide at ruske og rive i deres plyslegetøj – det er ofte et spørgsmål om temperament.
Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering , jeg er super tilfreds
02.12.2017 - Maj Appelt Jensen
Super
Under 24 timer,fra bestilling,til levering. 👍
08.05.2018 - Karna nissen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.