Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(5011569105896)
STAYWELL ALU HUNDELEM OVER 45 KG STAYWELL HUNDEDØR
STAYWELL HUNDEDØR
69,26 X 41,71 CM
INDVENDIG L 60,3 X B 34,9

DKK 629,97
Pris

30%
Spar
899,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905038766)
TUNNEL TIL TRIXIE S HUNDEDØR TRIXIE S TUNNELELEMENT
TRIXIE S TUNNELELEMENT
21,5 X 21 CM
UDVIDER DYBDEN MED OP TIL 38 MM

DKK 34,97
Pris

30%
Spar
49,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905038735)
TUNNEL TIL TRIXIE M HUNDEDØR TRIXIE M TUNNELELEMENT
TRIXIE M TUNNELELEMENT
30,8 X 24,8 CM
UDVIDER DYBDEN MED OP TIL 38 MM

DKK 55,97
Pris

30%
Spar
79,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hvorfor skal jeg bruge en hundelem?
Vil du sikre din hund en stor bevægelsesfrihed og dermed skabe større livsglæde hos din hund, kan du vælge at montere en hundelem. Hundelemmen giver din hund mulighed for selv at gå ud og ind og du slipper for at skulle åbne og lukke døre, hver gang din hund vil ud eller ind. Har du en travl hverdag kan en hundelem være med til at give dig en større fleksibilitet, da din hund, hvis du har en hundelem, selv kan bestemme, hvornår den trænger til at komme ud og det helt uden, at du behøver at blive involveret i det. Vi har hos billigdyrehandel.dk flere forskellige hundelemme at vælge imellem. Vi har hundelemme af plastik og af aluminium, som passer til alle hunderacer og størrelser. Du kan også vælge at anvende en hundelem indendørs mellem de rum, hvor din hund må færdes. Det giver din hund mulighed for selv at vælge i hvilket rum, den vil opholde sig. Det er vigtigt at du, når din hund skal lære at bruge en hundelem, væbner dig med tålmodighed. Det kan tage en del tid og tilvænning før din hund føler sig tryg ved at benytte hundelemmen. Det er vigtigt at du ikke presser for hårdt på, da din hund så helt kan miste modet.

Hvordan finder jeg ud af, om en hundelem passer til min dør?
Du kan altid finde en hundelem, der passer lige præcis til din dør. Hos billigdyrehandel.dk har vi flere forskellige størrelser at vælge imellem og vi har også udbygningsmoduler. Det første du skal gøre er at undersøge beskaffenheden af din dør. Er den lavet af massivt træ, metal eller belagt med finér. Alle vores hundelemme passer til stort set alle døre. Du kan også sagtens montere din hundelem i eksempelvis vægge af enten mursten, gips, træ eller beton. Det er kun fantasien og glas og glasdøre, der sætter grænser.

Hvilken hundelem passer til min hund?
Når du skal vælge en hundelem, er det kvalitet, holdbarhed, styrke og god isolering, du skal gå efter. Din hundelem skal være så støjsvag som muligt, da din hund ellers kan blive bange og dermed ikke vil benytte hundelemmen. Har du både hund og kat, der skal igennem den samme lem, er det vigtigt, at du vælger en lem med bløde flapper, så din kat også har kræfter til at åbne lemmen. Det er vigtigt at du tager udgangspunkt i din hunds størrelse, når du skal vælge den korrekte hundelem. Hundelemmens indvendige mål skal sammenholdes med målene på din hund, så der er fin overensstemmelse mellem disse mål. Skulle du opleve at din hunds mål placerer sig mellem to størrelser hundelem, er det en god idé, at du vælger den største lem, da din hund derved sikres en lettere og mere ubesværet passage gennem hundelemmen. Vil du være helt sikker på om den hundelem du har udset dig nu også passer i størrelsen, kan du skære et hul i et stykke pap der har samme mål som lemmens indvendige mål. Når du har skåret hullet i pappet kan du se om din hund kan komme igennem og dermed om hundelemmen passer i størrelse til netop din hund. På denne måde er du sikker på at du ikke får købt en hundelem din hund slet ikke kan komme igennem. Det sparer dig for ærgrelse og returnering af en forkert hundelem.

Hvor kan jeg montere min hundelem?
Du kan stort set montere din hundelem i alt slags murværk og træ. Dog kan hundelemme ikke monteres i glas og glasdøre. Det, der er vigtigt, når du skal beslutte dig for, hvor din hundelem skal placeres er, om der er stor påvirkning af vejr og vind, der hvor du ønsker at montere lemmen. Det kan være en god idé, at du eventuelt vælger en anden placering end først tænkt, hvis du oplever at det pågældende sted er særlig hårdt udsat, så du undgår at det trækker osv. Hvis du har svært ved at finde et sted uden stor vejrmæssig påvirkning, kan det være en fordel at montere en hundelem i aluminium, da hundelemme i aluminium er mere holdbare en hundelemme i plast. Når du har besluttet dig for, hvor din hundelem skal monteres, er det bare at bore et hul, det ønskede sted og så skrue hundelemmen fast. Der medfølger selvfølgelig altid monteringsvejledning til alle vores hundelemme.

Skal jeg vælge en hundelem fra Trixie?
Hundelemmen fra Trixie er i en rigtig god og robust kvalitet. Hundelemmen fra Trixie er lavet af metal og plast. Den fleksible plastlem er yderst støjsvag, hvilket kan være en stor fordel, hvis du har en hund der er følsom overfor støj. Hundelemmen fra Trixie er låsbar og har et aftageligt bagpanel, som kan beskytte mod indtrængen af udvedkommende samt regn og vind. Lemmen fås i tre forskellige størrelser, så der burde være en til ethvert behov.

Skal jeg vælge en hundelem fra Staywell?
Vi har hos billigdyrehandel.dk hundelemme fra Staywell af plast med en fast plastlem, der er gennemsigtig og hvor der er monteret en magnet, så lemmen er selvlukkende. Det er med til at beskytte mod vejr og vind. Modellen er 2-vejs, så du kan selv bestemme om din hund skal gå ud eller ind, eller den skal være låst. Hundelemmen fra Staywell fås i flere størrelser. Vi har hos billigdyrehandel.dk også en anden model hundelem fra Staywell, som er fremstillet i aluminium. Denne model er ligeledes 2-vejs. Flappen er næsten lydløs, da den er lavet af blød gummi. Dette er en fordel hvis du også har en kat der skal ind gennem den samme lem, da denne gummiflap er blød og dermed er nem at åbne for din kat. At denne hundelem er næsten lydløs er også en fordel da dette gør at din hund eller kat ikke bliver skræmt af lyden når de skal igennem hundelemmen. Det kan nemlig gøre, at det bliver vanskeligt at få din hund eller kat til at benytte hundelemme, hvis den er alt for støjende når de skal igennem den.


Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Supergodt bekendtskab
Gode varer til fornuftige priser. Hurtig levering.
11.04.2018 - Annie Helle Christensen
Super oplevelse
Super oplevelse
18.07.2018 - Majbritt Dybendal Andersen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.