Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(5765121299102)
BLÅT HUNDETÆPPE HUNDETÆPPE
HUNDETÆPPE
150 X 100 CM
VASKBAR VED 40 GRADER

DKK 33,96
Pris

15%
Spar
39,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905286860)
BLÅ KØLEMÅTTE TIL HUND OG KAT TRIXIE KØLEMÅTTE
TRIXIE KØLEMÅTTE
90 X 50 CM
REGULERER KROPSTEMPERATUREN

DKK 169,96
Pris

15%
Spar
199,95
Vejl. markedspris
Varen er i restordre indtil d. 16.04.2019
(4047974370414)
BEIGE HUNDESENG TRIXIE YUMA HUNDESENG
TRIXIE YUMA HUNDESENG
45 Ø
VASKBAR VED 30 GRADER

DKK 212,46
Pris

15%
Spar
249,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4047974363195)
Nyhed
HULE TIL KATTE OG SMÅ HUNDE TRIXIE LIVA HYGGEHULE
DKK 169,96
Pris

15%
Spar
199,95
Vejl. markedspris
Varen er i restordre indtil d. 09.01.2019
Hvorfor skal min hund have en hundeseng?
Da din hund faktisk tilbringer en stor del af sin tid med at sove, er det en rigtig god idé at investere i en lækker hundeseng til din hund. Din hund skal selvfølgelig have en behagelig og gerne blød seng at lægge sig i, når den har brug for at sove eller hvile sig eller bare har brug for at trække sig tilbage og være lidt i fred. Det er vigtigt, at du, når du skal beslutte, hvor din hunds seng skal stå, er opmærksom på, at den skal stå et trygt og godt sted, så din hund kan lide at være i sin seng.

Er en hundekurv eller hundeseng ikke klodset?
Nej, der findes mange rigtig fine og smarte hundekurve eller hundesenge. Den klassiske hundekurv i pileflet er for eksempel rigtig flot og passer ind i de fleste hjem. Hundekurve og hundesenge har ry for at være klodsede og fylde meget, men du kan få hundekurve og hundesenge i et hav af materialer og designs og former. Så det er en fordom, som ikke er rigtig holder mere. Der er sket en stor udvikling indenfor området og derfor er der nu ingen grund til ikke at købe en hundekurv eller hundeseng. Du kan i dag få hundekurve i stof, nylon, plast eller flet og derfor bør der også være en hundekurv der passer lige ind hjemme hos dig og som din hund bliver glad for. For din hund fortjener at ligge dejligt i en god hundekurv eller hundeseng.

Hvordan finder jeg den rette størrelse hundeseng til min hund?
Det er vigtigt, at du først finder ud af hvordan din hund ligger når den slapper bedst af. Kan den bedst lide at ligge og flade ud, eller ligger den rullet sammen. Når du har fundet ud af det, måler du din hund, når den ligger i sin yndlingsstilling og sammenligner målene med de mål, du finder i beskrivelserne af de forskellige hundesenge og hundekurve. Vi anbefaler, at du vælger en hundeseng, der er lidt for stor, så du er sikker på, at din hund kan være i hundesengen, hvis den vokser. Hvis sengen er for stor, kan du fylde den ud med et tæppe eller en ekstra pude. Det er desuden vigtigt, at hundesenge til hvalpe ikke bliver for store, da hvalpe er vant til at ligge tæt sammen med hundemoderen og eventuelle søskende. Det kan dog blive en dyr affære, at skulle skifte kurv ofte til hvalpen, når den vokser, så derfor kan du også her købe en kurv, der er lidt for stor og så fylde den ud med puder og tæpper, så hvalpen føler sig tryg.

Hvorfor vælge en hundeseng af nylon eller polyester?
En hundeseng af nylon eller polyester er først og fremmest komfortabel, blød og behagelig for din hund at ligge i. Desuden er hundesenge af nylon og polyester vaskbare og derfor meget lette at rengøre. Sidst, men ikke mindst, er en hundeseng af nylon eller polyester behagelig for din hund, da den tilpasser sig din hunds kropsform. Hos billigdyrehandel.dk har vi et bredt udvalg af hundesenge af nylon og polyester. Disse senge fås i flere forskellige farver, modeller og størrelser.

Hvorfor skal jeg vælge en hundekurv af plast?
Hvis du ønsker en hundekurv der let at rengøre, som ikke koster meget og som er slidstærk, er en hundekurv af plast et godt valg. Hvis du har en hvalp, kan vi også anbefale dig, at anskaffe dig en hundekurv af plast, da de med deres slidstærke materiale kan tåle, at en hvalp gnaver lidt i kurven. Der skal faktisk en del til, før en hundekurv af plast, går i stykker for den tåler en del.

Hvorfor vælge en hundeseng af stof til min hund?
Hundesenge af stof fås i mange forskellige farver og designs og derfor er der helt sikkert en, der passer ind lige hjemme hos dig. Hundesenge af stof har også den fordel, at de er er utrolig bløde og lækre for din hund at ligge i. De fleste hundesenge kan desuden vaskes i maskinen og dermed fremstå rene og pæne.

Hundesenge skal være praktiske
Det er vigtigt, at den hundeseng, du vælger, ikke kun er lækker for din hund at ligge i og pæn at kigge på. Den skal også være let at rengøre, så din hund og du kan holde ud at se på den. Hvis du har en stor hund, der kræver en stor hundeseng, kan det være svært at få denne seng i vaskemaskinen. Derfor kan vi anbefale, at man vælger en hundeseng med en løs pude, da de ofte har en størrelse så de kan gå i vaskemaskinen.

Hvad skal jeg bruge madrasser, hundetæpper og hundepuder til?
Du kan bruge hundetæpper til rigtig mange ting. Du kan beskytte din sofa, hvis din hund gerne må ligge der og du kan også beskytte dine sæder i bilen med et hundetæppe, så din hund ikke sviner og fælder i bilen. Hvem kender ikke til, at have siddet der hvor hunden har ligget og dermed være fyldt med hundehår. Det kan du undgå med et tæppe. Hundepuder kan være med til at gøre en lidt for stor hundekurv hyggelig og rar at være i. Hvis du mangler en madras til din hundekurv eller din hund bare godt kan lide at ligge på en pude eller madras, har vi hos billigdyrehandel.dk et stort udvalg. Vi har puder og madrasser i mange forskellig former og farver.

Hvad hvis jeg skal ud at rejse?
Hvis du skal på ferie eller på weekend og ønsker at have din egen hundepude med til din hund, kan vi anbefale Trixie Tour hundepude. Denne hundepude er fremstillet af blød plys og har et lækkert fleece fyld på 5 cm. Hundepuden er nem at pakke sammen og tage med på rejsen. Den pakkes sammen med en lynlås og har fine håndtag, så den er let at bære.

Kan jeg have en hundepude udenfor?
Hvis du har brug for en hundepude, der er egnet til udendørs brug, kan vi hos billigdyrehandel.dk anbefale dig at se nærmere på hundepuden Drago fra Trixie. Puden er fremstillet med et nylonbetræk og et fyld af polyesterfleece, der gør den velegnet til udendørsbrug.


Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Supergodt bekendtskab
Gode varer til fornuftige priser. Hurtig levering.
11.04.2018 - Annie Helle Christensen
Super oplevelse
Super oplevelse
18.07.2018 - Majbritt Dybendal Andersen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.