Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(5705833981629)
BLÅ SILIKONESKÅL PETCARE REJSESKÅL
DKK 18,71
Pris

25%
Spar
24,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5705833981612)
BLÅ SILIKONESKÅL PETCARE REJSESKÅL
DKK 29,96
Pris

25%
Spar
39,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905245614)
GRÅ SKÅLEUNDERLAG TRIXIE SPISEMÅTTE
DKK 67,46
Pris

25%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905244631)
FILTER TIL DUO STREAM VANDAUTOMAT TRIXIE DUO STREAM FILTER
TRIXIE DUO STREAM FILTER
1 STK
FORBEDRER VANDKVALITET OG MINDSKER LUGT

DKK 7,96
Pris

20%
Spar
9,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905244723)
HUNDEKONGE SKÅLEUNDERLAG TRIXIE SPISEMÅTTE
TRIXIE SPISEMÅTTE
44 X 28 CM
SKÅNER OG BESKYTTER

DKK 29,96
Pris

25%
Spar
39,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905246659)
BEIGE PLASTFODERTØNDE 3,8 L TRIXIE FODERTØNDE
DKK 59,96
Pris

25%
Spar
79,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905024721)
HVID DOBBELTPLASTSKÅLESTATIV TRIXIE FODER- OG VANDSÆT
TRIXIE FODER- OG VANDSÆT
2 X 125 ML
INKL. 2 SKÅLE/ ASSORTEREDE FARVER

DKK 67,46
Pris

25%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905244709)
SKRIDSIKKERT SKÅLEUNDERLAG TRIXIE SPISEMÅTTE
TRIXIE SPISEMÅTTE
44 X 28 CM
SKÅNER OG BESKYTTER

DKK 22,46
Pris

25%
Spar
29,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905252476)
COCKERSPANIELSKÅL / ASS. FARVER TRIXIE COCKERSPANIELSKÅL
TRIXIE COCKERSPANIELSKÅL
900 ML
RUSTFRIT STÅL OG PLAST Ø 15 CM

DKK 67,46
Pris

25%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Skal jeg vælge en hundeskål, et foderstativ eller en foderautomat?
En hundeskål i enten rustfrit stål eller i plast er ofte en praktisk løsning, da disse hundeskåle er lette at rengøre. Med en elegant hundeskål af rustfrit stål kan du samtidig udgå at bakterier sætter sig fast inde i skålen. Plastskåle fås i et væld af farver og former og kan derfor passe ind i de fleste hjem. Hvis du går mere efter den humoristiske hundeskål, kan vi anbefale vores skåle i keramik med et sjovt motiv. Et foderstativ er særdeles velegnet til specielt de større hunderacer, da foderstativet er med til at beskytte din hunds ryg. Se vores udvalg af praktiske foderstativer her på siden. Vil du sikre at din hund altid har vand og foder – også når du ikke lige er hjemme – er en foderautomat en rigtig god løsning. En foderautomat sikrer at din hund har mulighed for at få frisk foder og vand dagen lang. Med vores store og brede udvalg i hundeskåle kan du med sikkerhed finde den skål, der lige passe til din hund og samtid passer ind i dit hjem.

Hundeskåle og skåleunderlag
De flotte og specialdesignede hundeskåle fra United Pets er ikke kun flotte, de er også praktiske, da de alle tåler at komme en tur i opvaskemaskinen og også kan tåle en tur i mikrobølgeovnen. De er altså ikke kun smarte, men også yderst praktiske og i en meget høj kvalitet. United Pets har også designet fine underlag, som du kan lægge under din hunds madskål og vandskål. Disse skåleunderlag er alle lavet i slidstærkt gummi, som er med til at forhindre, at din hunds skåle flytter sig, når din hund vil spise eller drikke. Trixie kan tilbyde skåleunderlag med søde motiver og som samtidig beskytter dit gulv mod vand og foderrester.

Hvorfor skal jeg vælge en hundeskål i rustfrit stål?
Vi har hos billigdyrehandel.dk et stort udvalg af hundeskåle i rustfrit stål. Disse skåle er ikke bare elegante, de er også meget lette at rengøre og kan alle tåle at komme i opvaskemaskinen. Vi har både skåle i rustfrit stål med og uden gummikant. Du kan undgå, at din hund skubber rundt med skålen, når den skal spise eller drikke, hvis du vælger en af vores hundeskåle med gummikant. Til din hvalp har vi selvfølgelig også skåle i rustfrit stål. Skålene til hvalpe er med deres højde med til at forhindre, at hvalpene kommer til at sætte sig i skålen eller løber hen over den. Desuden gør den store omkreds på skålen, at flere hvalpe kan bruge skålen samtidig.

Hvorfor skal jeg vælge en hundeskål af plastik eller silikone?
u kan hos billigdyrehandel.dk vælge mellem plastikskåle i mange forskellige farver, størrelser og designs. Vi har plastskåle med en praktisk gummikant så de ikke flytter sig, når din hund skal spise eller drikke. Vi har også hundeskåle fremstillet af silikone. Disse skåle kan med deres specielle form sikre, at du undgår at din hunds ører kommer ned i madskålen og den dermed får ører, der er indsmurt i mad og som lugter deraf, når den spiser.

Hvorfor skal jeg vælge en keramikskål?
Som nævnt er en madskål og en vandskål et must have i et hvert hundehjem. Men hvordan denne hundeskål skal se ud, er helt op til dig. Hos billigdyrehandel.dk har vi ud over hundeskåle i metal og plastik også et stort udvalg af skåle i keramik. Vi har skåle af keramik der både har et humoristisk udseende og også keramikskåle, der har søde motiver. Keramikskåle vejer meget i sig selv, hvilket er med til at gøre dem mere stabile og sværere at skubbe rundt med. På grund af deres glasering er keramikskåle også nemme at rengøre.

Skal jeg vælge en dobbeltskål?
Hvorfor have flere skåle, når man kan nøjes med en? Da der altid er et rum til foder og et rum til vand i en dobbeltskål, behøver du kun en skål, hvis du vælger en dobbeltskål. Alle hunde har brug for foder og vandskåle, men i stedet for at have to skåle stående og fylde, kan du ligeså godt nøjes med en skål og investere i en dobbeltskål. Dobbeltskåle fås i mange flotte og moderigtige farver og mange forskellige smarte designs. Du kan også vælge mellem dobbeltskåle i enten metal eller plastik. Skålene fås desuden i flere forskellige størrelser. En dobbeltskål i metal har den fordel, at den kan ryge en tur i opvaskemaskinen.

Hvorfor skal jeg vælge en foder- eller vandautomat til min hund?
En foderautomat eller en vandautomat er en rigtig god løsning til dig, der ønsker at din hund har mulighed for at få frisk foder og vand også, når du ikke er hjemme. At vælge en foder- eller vandautomat er med til at give dig en større frihed uden dårlig samvittighed over, at du ikke er hjemme sammen med din hund hele dagen. Vand- og foderautomater fås i flere forskellige farver og designs.

Hvad hvis jeg skal på tur med min hund?
Skal du og din hund ud at rejse eller bare på en mindre tur, kan du med fordel medbringe en rejsehundeskål. Rejsehundeskålene fra for eksempel Hurtta er nemme at transportere og kan klappes sammen, så de kun optager lidt plads. Rejsehundeskålene kan du nemt have i en rygsæk eller taske. Skålene er selvfølgelig fremstillet i et vandtæt materiale. Se også rejsehundeskålen fra Trixie, som er fremstillet i nylon og derfor let kan rengøres.

Hvordan opbevarer jeg bedst min hunds foder?
Det er en god idé at undgå, at din hunds foder bliver iltet. Derfor er det vigtigt, at du ikke åbner posen med hundefoder alt for ofte. Hver gang du åbner posen, kommer der ilt til foderet og det har det ikke godt af. Da mange køber hundefoder i store mængder, er det en god idé at investere i en mindre beholder til foder. Dermed undgår du, at din hunds pose med foder åbnes alt for ofte. Du skal ganske enkelt fylde din mindre beholder op med foder og så tømme den helt inden du igen henter foder i den store pose. Dermed kan du faktisk nøjes med at åbne den store pose ca. en gang om ugen, da de små foderbeholdere kan rumme en uges foder. Dermed finder der ikke en iltning sted andet end en gang om ugen. Husk at opbevare din hunds foder ved stuetemperatur eller koldere og husk, at du altid skal opbevare den store pose hundefoder i den oprindelige emballage.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Super service
Super service, hurtig levering
01.12.2017 - Tina Poulsen
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering , jeg er super tilfreds
02.12.2017 - Maj Appelt Jensen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.