(4011905022772)
NAVNSKILT I POTEFORM
TRIXIE ADRESSESKILT
3,5 CM
ADRESSE KAN PÅNOTERES
TRIXIE ADRESSESKILT
DKK 7,96
     Alm. pris
* Spar 20%
DKK 5,60
     Billig+
* Spar 44%
* ift. vejl. markedspris 9,95
Levering 1-2 dage *
(5705574105636)
HVIDT ADVARSELSSKILT KW HER VOGTER JEG SKILT
DKK 35,96
     Alm. pris
* Spar 20%
DKK 27,20
     Billig+
* Spar 39%
* ift. vejl. markedspris 44,95
Levering 1-2 dage *
(5705574105612)
HVIDT ADVARSELSSKILT KW HER VOGTER JEG SKILT
DKK 55,96
     Alm. pris
* Spar 20%
DKK 41,60
     Billig+
* Spar 41%
* ift. vejl. markedspris 69,95
Levering 1-2 dage *
(5705574105001)
HVIDT ADVARSELSSKILT KW ADVARSELSKILT
DKK 95,96
     Alm. pris
* Spar 20%
DKK 72,00
     Billig+
* Spar 40%
* ift. vejl. markedspris 119,95
Levering 1-2 dage *
(8055960250660)
RØD HUNDETEGN MY FAMILY CLASSIC POTE HUNDETEGN
DKK 77,97
     Alm. pris
* Spar 40%
DKK 42,60
     Billig+
* Spar 67%
* ift. vejl. markedspris 129,95
Vælg gravering Gravering Levering 1-2 dage *
(8055960256433)
RØD HUNDEVEDHÆNG MY FAMILY CHARM BOW TIE VEDHÆNG
DKK 89,97
     Alm. pris
* Spar 40%
DKK 49,20
     Billig+
* Spar 67%
* ift. vejl. markedspris 149,95
Vælg gravering Gravering Levering 1-2 dage *
Hvorfor skal jeg købe et hundetegn til min hund?
Det er ifølge hundeloven lovpligtigt, at din hund bærer et hundetegn jævnfør hundeloven § 1. stk.1: Besidderen af en hund skal sørge for, at hunden, inden den er 8 uger gammel, er mærket og registreret. Besidderen af en hund skal endvidere sørge for, at hunden, fra den er 4 måneder gammel, bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse. Vi anbefaler, at du også angiver din hunds navn på hundens hundetegn, så den, der finder din hund, lettere kan komme i kontakt med dig. Det også en god idé at angive dit telefonnummer, så finderen let og hurtigt kan kontakte dig, Hvis din hund løber væk, når du ikke er hjemme, er det en fordel, at dem, der eventuelt finder din hund, kan kontakte dig med det samme og ikke først skal transportere din hund hjem til din adresse. Hvis du undlader at give din hund et halsbånd på med hundetegn kan konsekvensen være, at du som besidder risikerer at få en bøde jævnfør hundeloven § 12: Med bøde straffes den, der overtræder §1, stk.1.

Hvilket hundetegn skal jeg vælge?
Der er et hav af muligheder, når du skal vælge hundetegn til din hund. Hos billigdyrehandel.dk kan du helt sikkert finde lige det hundetegn, der lige passer til dig og din hund. Vi har smarte og moderigtige hundetegn i mange farver og designs og vi har også de mere klassiske og enkle hundetegn for eksempel et rundt hundetegn i stål eller messing. Du kan med andre ord med det rette hundetegn signalere lige præcis det du og din hund ønsker. Har du en rigtig vandhund, der bader meget, kan det være en fordel at vælge et hundetegn i rustfrit stål, da hyppig badning i saltvand kan være hårdt ved hundetegn i andre metaller.

Hvad skal der stå på hundetegnet?
Da flere af vores hundetegn har to sider, anbefaler vi, at du på den ene side angiver besidderens navn og adresse,
dermed overholder du loven, og på den anden side angiver dit telefonnummer og hundens navn. Specielt til de mindre hunderacer, som jo i sagens natur skal have mindre hundetegn, så tegnet ikke bliver generende for hunde, er det en god idé at vælge et hundetegn med mulighed for gravering på begge sider. Når du vælger den tekst, der skal stå på din hunds hundetegn, skal du være opmærksom på, at jo flere bogstaver du ønsker, der skal være på hundetegnet, jo mindre bliver skriften. Du kan også selv være med til at gøre teksten så kort som muligt ved kun at skrive dit forbogstav efterfulgt at dit efternavn for eksempel J. Hansen i stedet for Jens Hansen – det gør, at din tekst bliver tydeligere og større. Hvis du ønsker at angive dit telefonnummer på hundeskiltet, behøver du ikke at skrive Mobil 12 34 56 78, men kan bare skrive nummeret og dermed også gøre teksten mere tydelig.

Skal jeg tit skifte hundetegn?
Da teksten på alle vores hundetegn graveres på en speciel graveringsmaskine, som gør, at teksten fremstår tydeligt og klart, kan du have et hundetegn i lang tid, da teksten fortsat vil være tydelig. Dog skal du være opmærksom på, at vi ikke anbefaler dig at bruge halsbånd af metal eller kæder, da de mindsker levetiden på dit hundetegn betragteligt, når metal kører mod metal. Det er selvfølgelig vigtigt, at du hurtigt kan kontaktes, hvis din hund bliver væk eller hvis den skulle komme til at forvolde skade eller selv komme til skade, derfor er det også vigtigt af din hund bærer et hundetegn med synlig tekst.

Hvad følger med i prisen?
Når du køber er hundetegn hos billigdyrehandel.dk følger der selvfølgelig en gatis gravering med. Desuden medsender vi selvfølgelig også en metalring så hundetegnet kan gøres fast i halsbåndet.

Er der andre muligheder end et klassisk hundetegn?
Du kan også vælge at udstyre din hund med en adressetønde, hvor du kan ilægge dit navn, adresse, telefonnummer og navnet på din hund. Adressetønden fra Trixie er i metal. Du kan også vælge et adresseskilt i plastik fra Trixie, hvor du selv kan notere navn og adresse på papiret som tages ud af skiltet.

Hvordan bestiller jeg hundetegn?
Når du skal bestille et hundetegn hos billigdyrehandel.dk, skal du selvfølgelig beslutte dig for, hvor stort det hundetegn, du ønsker, skal være. Mange af vores hundetegn fås i flere størrelser og når du kommer ind på siden med hundetegnet, skal du tage stilling til hvilken størrelse, du skal have. Du skal også overveje, om du har brug for et hundetegn med tekst på begge sider. Når du klikker dig ind på dit favorit hundetegn, kan du under gravering se, om det er muligt både at gravere på forsiden og bagsiden. Hvis der kun står forsiden under gravering er det et hundetegn kun med mulighed for gravering på en side. Når du har valgt størrelse og om det skal være et hundetegn med tekst på en side eller på begge sider, skal du nu skrive den tekst, der skal stå på din hunds hundetegn. Det gør du ved at udfylde tekstfeltet, der kommer frem, når du markerer feltet Forside og feltet Bagside. Vær opmærksom på at der kun kan være et vist antal tegn i hvert felt. Det svinger fra hundetegn til hundetegn, men er beskrevet nærmere under de enkelte hundetegn.

Hvorfor skal jeg købe et advarselsskilt?
Hvis du bor i et område der er plaget af indbrud, kan det være en god investering at købe et advarselsskilt, som viser, at ”Her vogter jeg”. Forskning viser, at hvis man gør indbrudstyve opmærksomme på, at der bor en hund i huset, så er risikoen for indbrud langt mindre. Så det er bare med at få sat et skilt op til skræk og advarsel. Du kan hos billigdyrehandel.dk få skilte, hvor hunderacen allerede er afbilledet på skiltet, men du kan også få et skilt fra KW, hvor du selv kan sætte en dekal (hundehoved med klæbbar baggrund) på, så det passer med den hund, du har. Skiltet fra KW fås i flere forskellige størrelser. Vi har hos billigdyrehandel.dk selvfølgelig også dekaler, du kan sætte på skiltet.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL (Net K/S)
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45  

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Så tjekket!
Så tjekket! Hurtig levering lige ude foran døren, selv om jeg bor på 4., gode priser. Kan varmt anbefale det.
19.02.2019 - TD
Rigtig god oplevelse
Super priser, fin leveringstid 👍🏻 havde valgt at købe til medlemspriser og dermed blive medlem, hvilket er tydeligt når man handler derinde. Ingen problemer med at melde mig ud igen da det var nødvendigt 👍🏻
27.07.2020 - Bianca Birkelund

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

*Det er ikke muligt at foretage bestillinger på ordrer med værdi under 99,95 kr

Varen blev lagt i kurven
Du handler til Billig+ pris Du handler til alm. pris