Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(4011905028187)
MØRK FLETKURV TRIXIE CYKELKURV
TRIXIE CYKELKURV
50 X 35 X 41 CM
PLACERES FORREST PÅ CYKEL

DKK 212,46
Pris

15%
Spar
249,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905131122)
SORT CYKELTASKE TRIXIE BIKERBAG
TRIXIE BIKERBAG
35 X 28 X 28 CM
PLACERES BAG PÅ CYKLEN

DKK 254,96
Pris

15%
Spar
299,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Transportkasse, transportbur eller transporttaske
Transportbure, -kasser og -tasker kan bruges på mange måder og til mange forskellige formål. Hos billigdyrehandel.dk har vi mange muligheder, når du skal transportere din hund i bilen, toget, flyet, bussen eller på cyklen. Når din hund har brug for at være alene, kan transportkasse, -bure og- tasker også bruges som et tilflugtssted. Vi har bure, kasser og tasker i mange prisklasser og designs, så der burde være det, du har brug for.

Er det lovpligtigt at køre med et transportbur?
Selvom transportbure øger og forbedrer sikkerheden både for din hund, dig og passagerer når I kører i bil, er det endnu ikke blevet lovpligtigt i Danmark. Men det betyder ikke, at det ikke er en god idé at investere i et transportbur, når du skal transportere din hund. Det er altid godt at øge sikkerheden både for din hund og dig. Du skal dog være opmærksom på, hvis du vælger et transportbur af plast, at du får det spændt godt fast, da det kan have fatale konsekvenser, hvis du laver en hård opbremsning uden at transportburet er ordentligt fastspændt.

Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis jeg skal have min hund med på flyrejsen?
Skal du ud og flyve og have din hund med? Så er det vigtigt, at du tjekker om den transportkasse, du køber, er godkendt af IATA (International Air Transport Association). De fleste af de etablerede flyselskaber er nu medlem af IATA. IATA har udviklet en lang række internationale retningslinier i forhold til hundetransport. Så tjek produktbeskrivelsen, hvis du skal bruge dit transportbur til en flyrejse med din hund, og se om det pågældende bur er godkendt af IATA. Vi har hos billigdyrehandel.dk et stor udvalg af transportbure, du kan anvende både, hvis din hund skal med ind i kabinen eller skal opholde sig i det opvarmede lastrum.

Skal jeg vælge en nylontaske?
Hvis du har en mindre hund, er en nylontaske en dejlig måde at transportere din hund på. Du kan bruge tasken, når du skal på små ture, med bussen, med toget eller til dyrlægen. nylontasker er praktiske, da de ikke fylder så meget, når de ikke er brug og de kan meget let rengøres, da de har en glat overflade. Nylontaskerne er lavet i et slidstærkt materiale, der der også er vandafvisende og dermed beskytter din hund i mod vind og vejr. Du kan med en nylontaske afspejle din og din hunds personlighed ved at vælge lige præcis det mønster og den farve, der passer helt perfekt til jer. Vi har hos billigdyrehandel.dk mange forskellige tasker at vælge i mellem. Så hvis du er ejer af en lille hunderace, er dette en god måde at transportere din hund på.

Hvilken taske skal jeg vælge?
Der er mange forskellige typer af transporttasker. Du kan hos billigdyrehandel.dk vælge mellem tasker til cykelturen, til at tage over skulderen eller til at tage på ryggen og vi har også små trolleys. Der er mange muligheder og mange tasker at vælge mellem. Vi har tasker, der enten kan åbnes på den lange side eller, som kan åbnes i enden. Til flere af vores tasker medfølger en sele så du undgår, at din hund hopper ud, mens du transporterer den. Så hvis du lever et aktivt liv og skal have din lille hund med på farten – enten i bilen, i toget, i bussen, på båden eller på cyklen, så kan du vælge en nylontaske.

Transportkasser i plast
Hos billigdyrehandel.dk forhandler vi transportkasser i en meget kraftig plastkvalitet. Det er vigtigt at transportkasserne er lave i kraftig plast, for at sikre din hund den bedste sikkerhed. Transportkasser i plast er lette at rengøre og kan let tørres af. Den lette rengøring gør det optimalt for dig, der har en hund,er godt kan lide at blive beskidt. Husk at transportkasser i plast skal spændes forsvarligt fast, når du bruger dem i bilen. Det kan være farligt både for din hund, dig og eventuelle passagerer, hvis du foretager en hård opbremsning og transportkassen ikke er spændt ordentligt fast.

Skal jeg vælge et transportbur eller cykelkurv i flet?
Hos billigdyrehandel.dk kan vi også tilbyde de fineste transportbure i flet. Disse transportbure er henvendt til den mindre hund. Transportburene i flet er lavet i en kraftig og god kvalitet af naturligt pileflet. Modsat andre transportbure der med tiden bliver mærket af brug og slitage bliver disse fine transportbure i flet bare smukkere med tiden, hvor de opnår en vis patina af at blive brugt. Da transportburene i flet er udstyret med et velformet håndtag, er de også yderst velegnede til at løfte rundt på. Vores cykelkurve i flet er meget velegnede, hvis du cykler meget. Burene kan monteres på din cykels styr og vil æstetisk og rent praktisk passe til mange forskellige cykeltyper. For at undgå at din hund pludselig hopper ud af kurven under cykelturen, bliver alle vores cykelkurve leveret med et gitter. Hvis du har en mindre hund, der gerne vil med på en længere tur er disse cykelkurve i flet yderst velegnede.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger transportbur?
Det er vigtigt, når du skal vælge et transportbur, at du vælger et der både er sikkert, komfortabelt og praktisk. Det er vigtigt, at der i det transportbur, du vælger, er plads til at din hund kan ligge i en naturlig stilling og at den kan vende sig. Det er også vigtigt, at der i transportburet er plads til en lille madras eller et tæppe, så din hund ligger godt, blødt og trygt og der skal selvfølgelig også være huller til luft i det bur, du vælger. Det er vigtigt, når du vælger et transportbur, at der ikke er for meget plads og at buret ikke er alt for stort, da det kan gøre, at din hund får ophidset sig selv og ikke får en rolig transport. Det er derfor, at der netop kun lige skal være plads nok til, at din hund kan ligge i en naturlig position og at din hund kan vende sig.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Supergodt bekendtskab
Gode varer til fornuftige priser. Hurtig levering.
11.04.2018 - Annie Helle Christensen
Super oplevelse
Super oplevelse
18.07.2018 - Majbritt Dybendal Andersen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.