Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(5023308001055)
HVALPE-HUNDEMAD VÅD NATURE DIET KYLLING OG LAM HUNDEFODER
DKK 16,96
Pris

15%
Spar
19,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(3411112133628)
FEROMONSPRAY TIL HUND ADAPTIL SPRAY
ADAPTIL SPRAY
60 ML
FEROMON / BEROLIGENDE

DKK 187,95
Pris

Levering 1-2 dage *
(4011905041933)
SUTTEFLASKESÆT TRIXIE SUTTEFLASKESÆT
TRIXIE SUTTEFLASKESÆT
57 ML
TIL KILLINGER/SMÅDYR

DKK 27,96
Pris

20%
Spar
34,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4000158925428)
HVALPE-HUNDEMAD VÅD RINTI KYLLINGEKØD HUNDEFODER
RINTI KYLLINGEKØD HUNDEFODER 400 G ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER / KORNFRI

DKK 10,16
Pris

15%
Spar
11,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(3411112169436)
REFILL PASSER KUN TIL RUND DIFFUSER ADAPTIL REFILL HUND
ADAPTIL REFILL HUND
48 ML
FEROMON / BEROLIGENDE

DKK 187,95
Pris

Levering 1-2 dage *
(074198606719)
HVEDE OG SOYAFRI HVALPEHUNDEFODER >25 KG NUTRA-NUGGETS LARGE BREED PUPPY
DKK 404,96
Pris

10%
Spar
449,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905022772)
NAVNSKILT I POTEFORM TRIXIE ADRESSESKILT
TRIXIE ADRESSESKILT
3,5 CM
ADRESSE KAN PÅNOTERES

DKK 11,96
Pris

20%
Spar
14,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hvad har jeg brug for, når jeg får en hvalp?
Når du får en hvalp, har du som udgangspunkt brug for en hundeseng, så din hvalp kan få sit eget sted, hvor den kan være alene, når den har brug for det. Du har også brug for en hvalpesele, hvalpeline, hvalpehalsbånd, hundetæppe, affaldsposer til høm-høm, foderskål, vandskål og hvalpelegetøj. Når du skal vælge en foderskål til din hvalp, anbefaler vi, at du vælger en hvalpeskål, der er let at rengøre, da hvalpe hurtigt får svinet skålen til. Hvis du vil undgå, at din hvalp bider i møblementet og andet i dit hjem kan det være en god idé at investere i legetøj der er godt at bide i. Det kunne være forskellige aktivitetsbolde eller pivedyr. Hvis du vælger et pivedyr, kan det være en god idé at vælge et af latex, da pivedyr af latex holder længere. Når du og din hvalp skal på gåture er et godt halsbånd og en line et must. Det kan også være en god idé at anskaffe en hvalpesele, når din hvalp skal lære at gå pænt. Med en hvalpesele belaster du din hunds halsmuskulatur mindst muligt. Du skal senest, når din hvalp er 4 måneder, også have anskaffet dig et hundetegn til din hvalp. Det er ifølge hundeloven lovpligtigt, at din hund bærer hundetegn, fra den senest er 4 måneder, men der er jo ikke noget i vejen for, at du allerede nu giver din hvalp et hundetegn på. Hvis din hvalp løber væk, er der større sandsynlighed for, at du hurtigt får den tilbage med et hundetegn. Når du skal træne din hvalps renlighed, har vi hos billigdyrehandel.dk et udvalg af hjælpemidler, som kan hjælpe dig og din hvalp. Vi ved at renlighedstræning kan være en udfordring, så få hjælp til at få din hvalp til at forrette sin nødtørft de steder i huset, som er indrettet til det.

Hvorfor skal jeg vælge hvalpegodbidder til min hvalp?
Hvalpegodbidder er specielt fremstillet til hvalpe, så de er nænsomme mod din hvalps mave. Du skal dog være opmærksom på, at hvis din hvalp får mange godbidder, kan de give din hvalp tynd mave. Hvis du ikke ønsker at få beskidte lommer, når du skal give din hvalp godbidder, kan vi anbefale, at du investerer i en godbidstaske. Så ved du også, hvor godbidderne er, når du skal bruge dem. Vi har hos billigdyrehandel.dk et udvalg af godbidstasker i forskellige designs og farver.

Hvad skal min hvalp lege med?
Det er virkelig et must at have godt og varieret legetøj til din hvalp. Hvalpe lærer gennem leg og netop derfor, er det vigtigt at lege med hvalpen. Hvis din hvalp skal have legetøj med lyd, som hvalpe elsker, da det stimulerer dem, er det en god idé at vælge legetøj af latex, da det er mere holdbart i længden. Der er også den sidegevinst ved at holde din hvalp beskæftiget med leg og hvalpelegtøj, at du dermed kan undgå, at din hvalp bider i dine møbler eller i andre ting i dit hjem, som den ikke må bide i. En god aktivitetsbold kan holde din hvalp aktiveret i lang tid, så det er også en god investering.

Hvad skal jeg bruge til at træne min hvalps renlighed?
Du kan hos billigdyrehandel.dk finde det, du har brug for, når du skal gøre din hvalp renlig. Vi kan tilbyde hvalpetoiletter, hvalpeklude og hvalpebleer. Så er det ingen sag at gøre din hvalp renlig.

Hvad skal jeg bruge, når min hvalp skal bades?
Da hvalpe, på grund af deres ringe højde, ofte bliver beskidte og fyldt med jord, mudder og andet, kan din hvalp ofte have behov for et bad. Du skal huske, at du, når du bader din hvalp, skal anvende hvalpeshampoo, som er specielt udviklet til hvalpe og som er mere skånsom end shampoo til voksne hunde.

Må jeg behandle min hvalp med loppemidler?
Ja, det må du gerne. Det er vigtigt, at du, når du har fået din hvalp, husker at behandle den med et loppemiddel. På den måde undgår du, at din hund og dit hjem får de irriterende lopper. Husk, at behandle forebyggende som foreskrevet i indlægssedlen.

Hvorfor skal jeg købe Adaptil?
Når din hvalp første gang kommer hjem til dig, kan det være med til at berolige den, hvis du har investeret i Adaptil. Adaptil er et tryghedsskabende feromon, som minder meget om det feromon, hundemoderen udsender. Derfor kan det være med til at berolige din hvalp og gøre, så den lettere falder til hjemme hos dig.

Hvilken hvalpeseng skal jeg vælge til min hvalp?
Det er vigtigt, at din hvalp har et sted, der er dens eget, når den flytter ind hjemme hos dig. Dette sted kunne være en hvalpeseng. Det er vigtigt, nå du vælger hundeseng til din hvalp, at du vælger en seng, der er lun og blød at ligge i. Når du vælger hundeseng, så vælg en, der ikke er alt for lille, da din hvalp vokser hurtigt. Dog må hundesengen heller ikke være for stor, da din hvalp er vant til at ligge tæt sammen med hundemoderen og eventuelle søskende. Det kan dog blive en dyr affære, at skulle skifte kurv ofte til din hvalp, når den vokser, så derfor kan du købe en kurv, der lidt for stor og så fylde den ud med puder og tæpper, så hvalpen føler sig tryg.

Hvordan transporterer jeg min hvalp?
Når du henter din hvalp og gerne vil transportere den sikkert hjem, er en transportkasse en god løsning. Du skal vælge en transportkasse, der er stor nok til, at der også kan ligge et tæppe og eventuelt en pude i den. Det er desuden vigtigt, at du vælger en transportkasse, der er stor nok til, at din hvalp kan bevæge sig og vende sig og ligge naturligt.

Hvilke hundeskåle skal jeg vælge til min hvalp?
Når du skal vælge foder- og vandskål til din hvalp, er det en god idé, at vælge en med en skridsikker gummiliste, så din hvalp ikke kan ”køre” rundt med skålen i hele huset. Hvis du har et helt kuld af hvalpe, er det en god og tidsbesparende investering at købe en stor hvalpeskål, hvor alle hvalpe kan spise fra. Dermed slipper du for flere skåle og for at skulle rengøre mere end en skål. Vi har hos billigdyrehandel.dk et bredt udvalg af skridsikre hvalpeskåle i mange farver og designs.

Hvilket halsbånd skal jeg vælge til min hvalp?
Det kan være en god idé at vælge din hvalps første halsbånd af nylon. Halsbånd af nylon kan løbende indstilles og dermed vokse med din hvalp – og hvalpe, de vokser stærkt!

Hvorfor skal jeg købe en hvalpesele?
Hvis du gerne vil have din hvalp til at gå pænt og samtidig ikke ønsker at belaste din hvalps ryg og nakke, så er en hvalpesele, det helt rigtige. Du kan hos billigdyrehandel.dk finde et bredt udvalg af hvalpeseler, hvalpeliner og hvalpehalsbånd.

Kan jeg købe en startpakke til gåture med min hvalp?
Ja, det kan du hos billigdyrehandel.dk. Du kan få hvalpesæt med hvalpeline, hvalpesele og et hvalpehalsbånd. Mere let og smart kan det da ikke være.

Skal min hvalp bære hundetegn?
I følge hundeloven skal din hvalp bære hundetegn med besidderens adresse og navn fra den er 4 måneder. Det kan medføre bøde, hvis din hvalp ikke bærer et hundetegn, når den er blevet 4 måneder. Vi anbefaler, at du ud over dit navn og adresse også tilføjer dit telefonnummer på hundetegnet, så du er hurtig at få fat i, hvis uheldet skulle være ude. Det kan også være en god idé, at din hvalps navn står på hundetegnet, da det kan gøre det lettere for dem, der eventuelt finder din hvalp, at komme i kontakt med den. Vi anbefaler også, at du ikke venter til din hvalp er 4 måneder med at udstyre den med hundetegn. Hvis den løber væk og den ikke bærer hundetegn, så kan der i givet fald gå lang tid, før du ser din hvalp igen.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Fantastisk
Hurtig levering, rigtig produkt.
29.01.2018 - Nakita
Super
Under 24 timer,fra bestilling,til levering. 👍
08.05.2018 - Karna nissen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.