Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(4011905040523)
LEGETØJSMUS MED CATNIP TRIXIE PELSMUS KATTELEGETØJ
TRIXIE PELSMUS KATTELEGETØJ 5 CM ASSORTEREDE GRÅ FARVER

DKK 7,96
Pris

20%
Spar
9,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905320373)
Nyhed
AKTIVITETSLEGETØJ TRIXIE ACTIVITY SNUSETÆPPE
TRIXIE ACTIVITY SNUSETÆPPE 50 X 34 CM LEG GEM OG FIND MED DIN HUND/KAT

DKK 187,46
Pris

25%
Spar
249,95
Vejl. markedspris
Varen er i restordre indtil d. 04.01.2019
(4011905414119)
KATTEAKTIVITETSLEGETØJ TRIXIE CATCH THE MOUSE
TRIXIE CATCH THE MOUSE
Ø 25 CM
SJOV OG LEG / ASSORTEREDE FARVER

DKK 55,96
Pris

20%
Spar
69,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hvorfor skal min kat have kattelegetøj?
Der kan være flere gode grunde til at investere i kattelegetøj til din kat. Legetøjet kan være med til at holde din kat beskæftiget, også når du ikke er hjemme, det kan være med til at styrke din kats sanser og det kan, ikke mindst, også sørge for at holde din kat i form. Du kan med kattelegetøjet også stimulere din kats naturlige jagtinstinkt og dermed forhindre, at din kat kommer til at kede sig. Med aktivitetslegetøj til din kat, kan du være med til at gøre din kat afbalanceret og stimuleret og dermed få en kat, der ikke laver ulykker i dit hjem.
   
Hvorfor skal jeg give min kat en kunstig mus?
En kunstig mus kan være med til at stimulere din kats naturlige jagtinstinkt. Specielt, hvis du har en indekat, kan det være en god måde både at få motioneret din kat på, men også at få stimuleret jagtinstinktet, som din kat jo har fra naturens side og som den ikke får levet ud indendørs. Katte, der også er udekatte, kan også godt lide at lege med en kunstig mus og specielt, hvis du leger med. Vi har hos billigdyrehandel.dk et stort udvalg af kunstige mus i mange designs, farver og med forskellige ”pelslængder”, så der er noget til enhver kat.

Hvorfor skal jeg vælge en bold til min kat?
Vi har hos billigdyrehandel.dk mange forskellige bolde til din kat. En bold er et skønt stykke kattelegetøj og giver dig og din kat mange gode timers leg. De fleste katte elsker legetøj, der bevæger sig og som de kan jagte. Derfor er en bold et godt valg, når du skal vælge kattelegetøj. De fleste katte kan selv få bolden til at bevæge sig og derfor er der også mange gode timers leg for din kat, når den er alene hjemme eller, når du ikke lige har tid til at lege med den. Vi har bolde i flere forskellige farver og materialer. Vi har bolde af stof, skumgummi, plastik og sisal. Vi har også bolde med forskellige funktioner. Vi har raslebolde, der laver lyde, når de bevæger sig, det kan de fleste katte godt lide og vi har bolde, der kan fyldes med godbidder, så din kat både er underholdt og får et supplement til foderet. Altså er der en bold til enhver kat og enhver lejlighed.  

Hvorfor skal jeg købe en drillepind eller fiskestang til min kat?
Ønsker du at give din kat afveksling, når den leger, kan en drillepind eller en fiskestang være et godt valg. Hvis du leger med din kat med en drillepind eller fiskestang, undgår du at blive kradset under legen. Vi har hos billigdyrehandel.dk et stor udvalg af drillepinde og fiskestænger i mange forskellige farver med kunstige mus, fjer eller bolde.

Hvorfor skal jeg vælge kattelegetøj fra Catit?
Hvis du ønsker at udfordre din kat med legetøj, der er stimulerende for din kats sanser og sikrer, at din kat bruger sin hjerne, så er legetøjet fra Catit lige noget for dig og din kat. Hvis du vælger en foderlabyrint fra Catit, vil du opleve, at ikke nok med at din kat stimuleres og udfordres, så bliver den også fodret på den bedste måde ved at den får tygget mere på foderet, når den skal arbejde for at få det ud af automaten og ved at tygge mere på foderet, bliver din kat hurtigere mæt. Vi kan også hos billigdyrehandel.dk tilbyde Catit speed, som er en sjov bane du selv bygger af skinner. Der følger 4 skinner med i en pakke, men du kan altid udbygge banen med flere skinner, hvis du ønsker det. Med til banen hører en bold, der blinker, så mon ikke din kats opmærksomhed nok skal vækkes? Skinnerne som banen bygges af, har selvfølgelig huller, så din kat kan jagte bolden rundt på banen. Catit kan også tilbyde et massagecenter til din kat. Bare vent og se, din kat vil elske dette stykke kattelegetøj. I toppen af centeret er der en Gum Stimulator, der masserer og renser din kats tænder og tandkød, når den bider i den. Du kan med fordel hælde lidt Catnip pulver i, som gør, at din kat bliver endnu mere glad for sit legetøj. De blå riller på centeret er lavet af gummi og kan bruges til at gnubbe nakke, ansigtsområde og hoved på. De grønne gummipigge stimulerer din kats nakke og ansigt og giver din kat en nem adgang til at få en gang massage. Der følger en gummimåtte med, som du lægger omkring massagecenteret, så din kat har noget at holde fast i, når den skal give sig selv massage. Massagecenteret kan sættes sammen med de andre produkter fra Catit og dermed udgøre et større underholdningscenter.  

Hvorfor skal jeg købe legetøj med katteurt?
Der er ikke noget at gøre – katte elsker bare katteurt. Katteurt er bladene på planten Nepeta Cataria. Heldigvis er der ikke noget i katteurt, der kan skade din kat. Skulle din kat komme til at spise en stor mængde katteurt, kan det højest give den en mild uro i maven. Den generelle opfattelse af, hvorfor katte elsker katteurt er, at det aktive duftstof nepetalactone i katteurt, efterligner effekten af et katteduftstof, som muligvis er relateret til parring. Katteurt fungerer som humørstimulans. Det kan få din kat til at opføre sig som en killing, eller mere kælen. Det kan også have den effekt, at din kat hopper rundt og bliver ophidset og jager et usynligt bytte. Du kan hos billigdyrehandel.dk, finde et stort udvalg af legetøj med katteurt til mange gode timer med din kat.

Hvad gør jeg, hvis legetøjet ikke vækker interesse?
Har du lige lige købt et stykke nyt kattelegetøj som din kat ikke rigtig interesserer sig for, kan du forsøge at spraye det med baldrian/catnip. Baldrian har den effekt på katte, at det er med til at hidse dem op, da det indeholder et kemikalie, der minder om en duften af en dominerende hunkats urin. Dette gør det velegnet til at spraye på legetøjet, så din kat oplever at legetøjet er spændende og ophidsende.


Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Super oplevelse
Super oplevelse
18.07.2018 - Majbritt Dybendal Andersen
***** stjerner :)
dejligt firma, hurtig levering, skønt udvalg af godbidder ben m.m og altid gratis fragt uanset beløb. god service. :) thumps up!
14.02.2018 - Maria Louise Lorenzen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.