Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(5703188234667)
SORT STOFSENG CATRINE KATTESENG
DKK 169,96
Pris

15%
Spar
199,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905028637)
HVID/RØD VENDBAR STOFSENG TRIXIE STOFSENG
DKK 84,96
Pris

15%
Spar
99,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905374871)
GRÅ KATTESENG TRIXIE MIMI KATTESENG
TRIXIE MIMI KATTESENG
Ø 50 CM
VASKBAR VED 30 GRADER

DKK 212,46
Pris

15%
Spar
249,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4047974363195)
Nyhed
HULE TIL KATTE OG SMÅ HUNDE TRIXIE LIVA HYGGEHULE
DKK 169,96
Pris

15%
Spar
199,95
Vejl. markedspris
Varen er i restordre indtil d. 09.01.2019
(4011905447063)
GRÅ KATTEHULE MED KRADS TRIXIE RIA KATTEHULE
DKK 424,96
Pris

15%
Spar
499,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5703188236333)
SORT KATTEHULE CATRINE KATTEHULE
CATRINE KATTEHULE
43 X 43 CM
VASKBAR VED 30 GRADER

DKK 322,96
Pris

15%
Spar
379,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5703188234674)
SORT KATTEHULE CATRINE KATTEHULE
CATRINE KATTEHULE
38 X 38 CM
VASKBAR VED 30 GRADER

DKK 280,46
Pris

15%
Spar
329,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905456324)
MULTIFARVET AKTIVITETSTÆPPE TRIXIE LEGETÆPPE KAT
DKK 76,46
Pris

15%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905037141)
HULE TIL KATTE OG SMÅ HUNDE TRIXIE LEILA HULE
DKK 322,96
Pris

15%
Spar
379,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hvorfor skal min kat have en katteseng?
Der er flere gode grunde til, at din kat skal have sin egen katteseng. En katteseng kan give din kat et sted, der er dens eget, hvor den kan finde hvile og kan trække sig, når den har brug for ro eller vil sove. Din kat har også brug for at have et trygt og hyggeligt sted, hvor den kan føle sig veltilpas. Da de fleste katte bruger rigtig meget af deres tid på at sove og hvile, er det vigtigt, at de har et trygt og rart sted at gøre dette. Og man skal ikke undervurdere vigtigheden af, at ens kat har sit helt eget sted, hvor den kan hvile i fred og ro. Det kan du sikre ved at give din kat sin helt egen katteseng, hvor den kan finde den ro, den har brug for. Som en ekstra sidegevinst kan det betyde, at du kan få lov til at beholde pladsen i sofaen eller yndlingslænestolen for dig selv. Med den rigtige katteseng kan du give din kat den tryghed den har brug for. Vi har hos billigdyrehandel.dk et stort udvalg af kattesenge fra bland andet Trixie, Party Pet og Rogz. Sengene findes i flere forskellige farver og designs.

Hvorfor skal jeg vælge en radiatorkøje?
Som du måske har bemærket, elsker din kat at lægge sig til at sove, hvor der er lunt og varmt. Derfor er en radiatorkøje et rigtig godt valg, hvis du har muligheden. Radiatorsengen er lige til at montere på din radiator, så har din kat med det samme et dejligt lunt og varmt sted at sove og hvile sig, når den trænger til det. Det kan også være en rigtig praktisk løsning med en radiatorkøje, hvis du bor et sted, hvor der ikke er så meget gulvplads og du derfor ikke har plads til, at din kats katteseng skal stå på gulvet. Vi har hos billigdyrehandel.dk et bredt udvalg af dejlige bløde radiatorkøjer i forskellige designs. Der er helt sikkert en radiatorkøje, der lige passer til din kat og dit hjem. Det er let at montere radiatorsengen på radiatoren og sengen passer både til små og store katte. Det er en smart løsning, der optager meget lidt plads. Radiatorkøjen kan også monteres på en dør, hvis du for eksempel ikke har en radiator. Så med en radiatorkøje er der ingen undskyldning for, at din kat ikke skal have det varmt og dejligt i vinterperioden.
   
Hvorfor skal jeg vælge et kattetæppe til min kat?
Et blødt tæppe er altid et hit hos din kat. Du kan bruge et kattetæppe på flere forskellige måder. Du kan vælge at lægge tæppet direkte på gulvet, så din kat har et dejligt blødt og varmt sted at ligge, når den skal hvile eller sove. Et tæppe gør det kolde gulv lidt hyggeligere at ligge på. Du kan også bruge dit kattetæppe til at beskytte dine møbler. Hvis din kat elsker at ligge i din sofa eller i din lænestol, kan du skåne dine møbler ved at lægge et tæppe, der hvor din kat oftest ligger. Det giver din kat et trygt og varmt sted at ligge. Så forkæl din kat med lækkert kattetæppe fra billigdyrehandel.dk.

Hvorfor skal jeg købe en kattepude eller en madras til min kat?
De fleste katte kan rigtig godt lide at have det hyggeligt, varmt og dejligt. Du kan, ved at investere i en kattepude eller en madras, være med til at give din kat et sted, hvor den kan være i fred og ro, når den har brug for det. Samtidig er puden eller madrassen med til at gøre din kats hvilested blødt og varmt, som katte godt kan lide. Hos billigdyrehandel.dk kan du finde et udvalg af bløde og dejlige kattepuder og madrasser. Du kan blandt andet finde puder og madrasser fra de kendte producenter Party Pet, Rogz, Trixie og Catrine.

Hvorfor skal min kat have en kattehule?
Hvis du ønsker at give din kat en følelse af velvære og tryghed, er en kattehule et godt valg. De fleste katte kan rigtig godt lide at have et sted, hvor de ikke bliver forstyrret. Derfor kan katte godt lide at gemme sig i kattehuler, hvor de kan finde denne uforstyrrethed. At kunne være i fred af og til, giver din kat den følelse af velvære og tryghed, som de fleste katte har brug for. Så derfor kan du, ved at investere i en kattehule, være med til at give din kat denne mulighed. Ved at investere i en kattehule sikrer du, at din kat altid har et sted, hvor den kan finde hvile og ro, når den har brug for det. Du kan hos billigdyrehandel.dk finde et bredt udvalg af kattehuler, der er udformet med det formål at give din kat et bekvemt og trygt sted at være. Vi har kattehuler i flere forskellige designs og størrelser. Hos os finder du kattehuler fra blandt andet Catrine og Trixie.

Hvorfor skal jeg købe en kattetunnel?
Der kan være flere gode grunde til at investere i en kattetunnel. Katte er født med et instinkt for at gemme sig på små og trange steder. Hvis du iagttager en killing, vil du allerede her kunne se dette instinkt. Der er en helt særlig grund til at katte har dette instinkt. Hvis de lever i den frie natur, kan det at sove i et åbent område betyde, at katten bliver taget af et rovdyr. Det er derfor, at katte rigtig godt kan lide kattetunneler. Har du en killing, der er lidt usikker og bange for dig i starten, kan det være en god løsning at give den en kattetunnel, da en kattetunnel kan give den tryghed og være et behageliget og sikkert sted for din killing at være, så længe du er ved at vinde dens tillid. Du kan være sikker på, at din killing i mange år frem vil elske sin kattetunnel og føle sig tryg i den. Vi har hos billigdyrehandel.dk et stort udvalg af kattetunneler i forskellige materialer og farver. Vi har kattetunneler, der er med folie, der knitrer, når din kat rører ved det og vi har tunneler med ekstra rør til at lege i og gemme sig i. Der er kattetunneler til en hver kat og du kan helt sikkert finde lige præcis den kattetunnel, der passer bedst til din kat og ind i dit hjem.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Supergodt bekendtskab
Gode varer til fornuftige priser. Hurtig levering.
11.04.2018 - Annie Helle Christensen
Super oplevelse
Super oplevelse
18.07.2018 - Majbritt Dybendal Andersen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.