(4011905041513)
ADRESSETØNDE TRIXIE ADRESSETØNDE TIL KATTE
DKK 18,36
     Alm. pris
* Spar 20%
DKK 13,60
     Billig+
* Spar 41%
* ift. vejl. markedspris 22,95
Levering 1-2 dage *
(8055960250660)
RØD HUNDETEGN MY FAMILY CLASSIC POTE HUNDETEGN
DKK 77,97
     Alm. pris
* Spar 40%
DKK 42,60
     Billig+
* Spar 67%
* ift. vejl. markedspris 129,95
Vælg gravering Gravering Levering 1-2 dage *
Hvorfor skal jeg købe et navnetegn til min kat?
Skulle din kat blive væk, er det en rigtig god idé at du har givet din kat et kattetegn på. Den der finder din kat kan meget hurtigt komme i kontakt med dig, da alle informationer for en hurtig kontakt står på kattetegnet. Det gør at din kat hurtigt kan komme hjem til dig igen. Hvis din kat ikke har et kattetegn på, kan dem der finder den være nødt til skulle omkring en dyrlæge fir at få din kat identificeret ved hjælp af kattens chip. Er din kat øretatoveret kan der også søges i katteregistre, men det kræver selvfølgelig, at dem der finder din kat kender til disse registre og muligheden for at søge i disse. Har du derimod udstyret din kat med et navnetegn er det nemt for den der finder din kat at kontakte dig. Dog kan et navnetegn aldrig erstatte en chip eller en øretatovering. Når du skal vælge det halsbånd din kast navnetegn skal hænge i, er det vigtigt at du vælger et halsbånd der er bekvemt for din kat at have på døgnet rundt. Det er også vigtigt at du, når du vælger et kattetegn, vælger et der passer i størrelsen til din kat, så det ikke generer katten. Da din kat altid kan være uheldig og miste sit halsbånd og dermed også sit kattetegn, anbefaler vi, at du altid har et ekstra tegn liggende, så din kat straks kan udstyres med et nyt kattetegn. Hvis du har valgt at angive din adresse på kattetegnet er det vigtigt at huske at ændre dette ved en eventuel flytning.

Hvilket kattetegn skal jeg vælge til min kat?
Der er et hav af muligheder, når du skal vælge et kattetegn til din kat. Hos billigdyrehandel.dk kan du helt sikkert finde lige det kattetegn, der lige passer til dig og din kat. Vi har smarte og moderigtige kattetegn i mange farver og designs og vi har også de mere klassiske og enkle kattetegn for eksempel et rundt kattetegn i stål eller messing. Kattetegnene i aluminium er meget lette og vil derfor ikke virke tunge og generende for selv en killing eller en lille kat. Du kan med andre ord med det rette kattetegn signalere lige præcis det, du og din kat ønsker. På et kattetegn er det helt op til dig, som ejer, hvad der skal stå, men vi anbefaler, at der som minimum står dit navn og adresse. Telefonnummer kan også være vigtigt, så du er let og hurtig af få fat i, hvis uheldet skulle være ude.

Skal jeg tit skifte kattetegn?
Da teksten på alle vores kattetegn graveres på en speciel graveringsmaskine, som gør, at teksten fremstår tydeligt og klart, kan du have et kattetegn i lang tid, da teksten fortsat vil være tydelig. Det er selvfølgelig vigtigt, at du hurtigt kan kontaktes, hvis din kat bliver væk eller, hvis den skulle komme til skade, derfor er det også vigtigt, at din kat bærer et kattetegn med synlig tekst.

Hvad følger med i prisen?
Når du køber er kattetegn hos billigdyrehandel.dk, følger der selvfølgelig en gratis gravering med. Desuden medsender vi selvfølgelig også en metalring, så kattetegnet kan gøres fast i halsbåndet.

Hvordan bestiller jeg kattetegn?
Når du skal bestille et kattetegn hos billigdyrehandel.dk, skal du selvfølgelig beslutte dig for, hvor stort det kattetegn, du ønsker, skal være. Mange af vores kattetegn fås i flere størrelser og når du kommer ind på siden med kattetegnet, skal du tage stilling til, hvilken størrelse du skal have. Du skal dernæst overveje, om du har brug for et kattetegn med tekst på begge sider. Når du klikker dig ind på dit favorit kattetegn, kan du under gravering se, om det er muligt både at gravere på forsiden og bagsiden. Hvis der kun står forsiden under gravering, er det et kattetegn kun med mulighed for gravering på en side. Når du har valgt størrelse og om det skal være et kattetegn med tekst på en side eller på begge sider, skal du nu skrive den tekst, der skal stå på din  kats kattetegn. Det gør du ved at udfylde tekstfeltet, der kommer frem, når du markerer feltet Forside og feltet Bagside. Vær opmærksom på, at der kun kan være et vist antal tegn i hvert felt. Det svinger fra  kattetegn til kattetegn.  Når du vælger den tekst, der skal stå på din kats kattetegn, skal du være opmærksom på, at jo flere bogstaver du ønsker, der skal være på kattetegnet, jo mindre bliver skriften. Det er vigtigt at vide, at det er antal tegn pr. linje der gør teksten mindre og ikke antal tegn i alt. Altså hvis du bruger alle de tegn du har på en enkelt linje bliver resten af teksten på tegnet også mindre  - også selvom du kun skriver få bogstaver på de andre linjer. Du kan også selv være med til at gøre teksten så kort som muligt ved kun at skrive dit forbogstav efterfulgt at dit efternavn for eksempel J. Hansen i stedet for Jens Hansen – det gør, at din tekst bliver tydeligere og større. Hvis du ønsker at angive dit telefonnummer på katteskiltet, behøver du ikke at skrive Mobil 12 34 56 78, men kan bare skrive nummeret og dermed også gøre teksten mere tydelig.

Er der andre muligheder end et klassisk kattetegn?
Du kan også vælge at udstyre din kat med en adressetønde fra Trixie i metal, hvor du på et lille stykke papir kan ilægge dit navn, adresse, telefonnummer og navnet på din kat. Når du har skrevet oplysningerne på det medfølgende papir lægges det ned i tønden og bliver dermed beskyttet mod vind og vejr. Skulle din kat blive væk, er det nemt for den der finder din kat, at åbne adressetønden og se hvor katten hører til. Adressetønden kan været et godt alternativ, hvis du synes at et kattetegn er for voldsomt størrelsesmæssigt. Du kan også få et navnetegn af plastik fra Trixie, hvis du har en kat der har brug for et lydløst navnetegn. 
Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL (Net K/S)
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45  

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Alt som det skulle være
Var skeptisk mht. fragten til at starte med, da jeg bor i lejlighed med dørtlf, men har bestilt derfra flere gange og har ikke været noget. Og så er det jo billigt - deraf navnet..
08.09.2019 - MS
Virkelig fin handel
Virkelig fin handel, god information om varen som var i restordre, kan kun anbefale 😀
30.07.2020 - Simon Jørgensen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

*Det er ikke muligt at foretage bestillinger på ordrer med værdi under 99,95 kr

Varen blev lagt i kurven
Du handler til Billig+ pris Du handler til alm. pris