Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(4011905403816)
GRÅ MÅTTE TRIXIE MÅTTE
TRIXIE MÅTTE
45 X 37 CM
MÅTTE TIL KATTETOILET

DKK 41,97
Pris

30%
Spar
59,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(8022967029100)
GRÅ KATTETOILET MED KULFILTER MPS NOVA KATTETOILET
MPS NOVA KATTETOILET
40 X 38 X 56 CM
MED LÅGE OG KULFILTER / ASS. FARVER

DKK 90,97
Pris

30%
Spar
129,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905040486)
KATTESKE TRIXIE KATTESKE LET
TRIXIE KATTESKE LET
27 CM
ASSORTEREDE FARVER

DKK 6,97
Pris

30%
Spar
9,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(8010690016887)
KULFILTER FERPLAST KULFILTER
FERPLAST KULFILTER
2 STK
TIL KATTETOILETTER

DKK 27,97
Pris

30%
Spar
39,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5703188276391)
KATTETOILET BLÅ/GRÅ MED KULFILTER MPS NOVA KATTETOILET
DKK 90,97
Pris

30%
Spar
129,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5411388009304)
KULFILTER 1 STK SAVIC KULFILTER
SAVIC KULFILTER
15 X 10 CM
REDUCERER UBEHAGELIG LUGT

DKK 27,97
Pris

30%
Spar
39,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905404776)
KATTESKOVL ASS. FARVER TRIXIE GROV KATTESKOVL
TRIXIE GROV KATTESKOVL
28 CM
MED INDBYGGET POSEHOLDER

DKK 20,97
Pris

30%
Spar
29,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905405391)
TIL KLUMPENDE KATTEGRUS TRIXIE KATTESKOVL
TRIXIE KATTESKOVL
35 X 14 CM
UDFØRT I RUSTFRIT STÅL

DKK 62,97
Pris

30%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905040455)
KATTESKE TRIXIE KATTESKE LILLE
DKK 13,97
Pris

30%
Spar
19,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hvorfor skal jeg købe et kattetoilet eller en kattebakke?
Da katte af natur er renlige dyr og dermed tildækker deres efterladenskaber, er det vigtigt, at de har mulighed for at opfylde dette naturlige behov. Da mange katte er indekatte, kan dette kun ske ved, at du tilbyder din kat en bakke eller et toilet med med et materiale, der er egnet til at dække afføring og urin. Det er vigtigt, at du placerer din kats bakke eller toilet, så det er nemt at finde og komme til for din kat. Det kan også være en god idé at placere kattebakke eller kattetoilet, så du let kan holde øje med, om bakken eller toilettet fyldes op. På den måde kan du undgå at glemme den daglige rengøring.

Hvilket kattetoilet skal jeg vælge?
Det første du skal gøre, når du skal vælge et kattetoilet er, at sikre dig, at du køber den rigtige størrelse til din kat. Man anbefaler generelt, at kattetoilettet er 1½ gang så lang som katten – altså hvis din kat for eksempel er 36 cm skal du vælge et kattetoilet, der er omkring 54cm i længden, da 36 x 1,5 = 54. Det anbefales også, at du vælger et kattetoilet der er så højt, at der kan være omkring 6-10 cm kattegrus i det. Det næste du skal tage stilling til er, om du ønsker et kattetoilet med eller uden hus. Vi har hos billigdyrehandel.dk mange kattetoiletter både med og uden hus og i mange forskellige størrelser, så der burde være et, der lige passer til din kat. Husk, at det for en kat er naturligt at træde af på naturens vegne mere end et sted og derfor anbefaler vi, at du som minimum har to kattetoiletter placeret to forskellige steder i dit hjem. Har du flere katte, skal du selvfølgelig som minimum have et toilet til hver kat. Se vores store udvalg af kattetoiletter fra bland andet Trixie, Savic, MPS og Moderna her på siden.

Skal jeg vælge et kattetoilet med hus?
Der er mange gode grunde til at vælge et kattetoilet med hus. For din kat kan det være mere trygt at besørge i fred og ro. For dig kan det være en fordel, da du nemt kan rengøre kattetoilettet ved at klappe huset sammen. Du undgår, ved at vælge et kattetoilet med hus, også at din kat for sendt en dynge af kattegrus ud på gulvet hver gang, den træder af på naturens vegne. Kattegruset bliver inde i huset og dermed ligger det ikke ud over hele dit gulv. Du kan desuden få kattetoiletter med hus, hvor der medfølger kulfilter, som reducerer lugtgener fra din kats toilet. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at dit kattetoilet med hus skal kigges lidt mere efter, da det kan være vanskeligere at opdage, om der er efterladenskaber i toilettet end ved et kattetoilet uden hus.

Skal jeg vælge et kattetoilet uden hus?
Hvis du vælger et kattetoilet uden hus, skal du ikke være så opmærksom på at få kigget en ekstra gang om din kat har besørget, da det jo er ret let at se med det samme. Vi anbefaler at du, hvis du vælger et kattetoilet uden hus, vælger et toilet med en afrundet kant. På den måde reducerer du risikoen for at have kattegrus ud over hele dit gulv. Du kan hos billigdyrehandel.dk finde et stort udvalg kattetoiletter uden hus.

Hvilket tilbehør har jeg brug for til mit kattetoilet?
Det kan være en rigtig god idé at investere i en katteskovl. Hos billigdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af forskellige katteskovle i mange flotte farver og designs fra bland andet Moderna, Trixie og United Pet. Skovlene findes også i flere forskellige udformninger, alt efter hvad du skal bruge den til. Skal du kun fjerne efterladenskaber eller skal du tømme din kats toilet helt, så har vi selvfølgelig en katteskovl til begge lejligheder. Hvis du vælger en katteskovl med huller til at fjerne efterladenskaber, kan du med skovlen, si kattegruset, så du kun fjerner de klumper, der ikke skal være i kattetoilettet. Med hullerne i skovlen kan det kattegrus, der ikke fejler noget ryge tilbage i kattetoilettet og dermed bruges flere gange. Det er selvfølgelig med til, at du sparer på kattegruset og dermed også sparer penge. Mange af vores kattetoiletter er udstyret med et kulfilter som er med til at formindske lugtgener. Du kan selvfølgelig udskifte dit kulfiler efter behov. For at undgå at din kat slæber kattegrus med ud af kattetoilettet, kan du lægge en gummimåtte foran kattetoilettet. Gummimåtterne er udstyret med riller, som gør, at eventuel kattegrus der måtte sidde på din kats poter, bliver børstet af. Du kan hos billigdyrehandel.dk finde gummimåtter fra Stefanplast og Trixie. Du kan, ved at anvende deodrys eller en deospray gøre, at din kats toilet eller bakke bliver mere hygiejnisk og får en renere lugt. Med deodrys eller en deospray binder og neutraliserer du lugtene ved kattebakken. Deospray er særdeles velegnet til at desinficere din kats bakke. Deodrys giver en frisk lugt i din kattebakke. Du kan hos billigdyrehandel.dk finde deodrys og deospray fra Pethead og Vitakraft. Når du skal tømme din kattebakke for at putte nyt grus i, er det meget nemmere, hvis du bruger poser til kattebakker. Du kan hos billigdyrehandel.dk finde hygiejneposer i flere størrelser.

Hvordan skal jeg rengøre mit kattetoilet?
Det er vigtigt, at du dagligt inspicerer og rengør din kats kattebakke eller kattetoilet for efterladenskaber. Det skal du også, selvom du benytter dig af kattegrus af høj kvalitet. Hvis du har valgt kattegrus, der klumper, er det hurtigt og let at fjerne efterladenskaberne. Kattegrus, der ikke er klumpet, sies fra og bliver i kattetoilettet. Hvis din kat har et kattetoilet med hus, kan det være svært at se, om der er noget i toilettet og derfor skal du være ekstra opmærksom på at få kigget dit kattetoilet med hus efter, så det kan blive rengjort. Husk, at du med passende mellemrum skal tømme dit kattetoilet helt og rengøre det grundigt. Kattegrus der ikke er klumpet, kan bruges igen. Katte kan dog på trods af rene kattetoiletter og flere muligheder for at træde af på naturens vegne, stadig være urenlige. Hvis du oplever det, som et problem der fortsætter, kan du tale med din dyrlæge om det.
Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Meget fin service fra firmaet
Meget fin service fra firmaet, da transportfirmaet ikke kunne finde min pakke. Har nu endelig modtaget min vare.
09.02.2018 - Annemarie Ripa
Vildt god kvalitet af hundetegn
Vildt god kvalitet af hundetegn, er meget imponeret! Derudover meget billigt, og super hurtig levering - endda gratis! Er ovenud tilfreds. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer!
04.09.2018 - Kristina Sissi Hougaard Sørensen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.