Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(4011905431826)
GRÅ KRADSEBRÆT TRIXIE KRADSEBRÆT
TRIXIE KRADSEBRÆT
60 X 11 CM
SISALBRÆT TIL OPHÆNG

DKK 85,45
Pris

5%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905438825)
GRÅ KRADSEMILJØ TRIXIE ALTEA KRADSETRÆ
DKK 446,45
Pris

5%
Spar
469,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905043272)
KRADSEBRÆT TRIXIE KRADSEPLADE
TRIXIE KRADSEPLADE
48 X 13 CM
PLADE AF ROBUST PAPIR MED KATTEURT

DKK 47,45
Pris

5%
Spar
49,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905446448)
SORT / CREMET KRADSEMILJØ TRIXIE NITA KRADSETRÆ
TRIXIE NITA KRADSETRÆ
147 CM
MED HULE OG UDSIGTSPOST

DKK 854,95
Pris

5%
Spar
899,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5705833833423)
BEIGE KRADSETØNDE PARTY PETS SISALTØNDE
DKK 522,45
Pris

5%
Spar
549,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5705833833430)
BEIGE KRADSETØNDE PARTY PETS SISALTØNDE
PARTY PETS SISALTØNDE
70 CM
STIMULERER KATTENS SANSER

DKK 664,95
Pris

5%
Spar
699,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905043760)
BRUN KRADSEBRÆT TRIXIE VIANA KRADSETRÆ
TRIXIE VIANA KRADSETRÆ
44 CM
IDEELT TIL KILLINGER

DKK 189,95
Pris

5%
Spar
199,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905440422)
GRÅ/CREME KRADSETRÆ TRIXIE NERO KRADSETRÆ
DKK 427,45
Pris

5%
Spar
449,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hvorfor skal jeg købe et kradsetræ til min kat? 
Alle katte fødes med et instinkt for at hvæsse deres kløer. Din kat hvæsser sine kløer for at afmærke sit territorium, på samme måde som din kat afmærker territorium ved at strinte med urin. Ved at hvæsse kløer, kan din kat efterlade et synligt mærke, hvorimod et strint med urin efterlader et lugtmærke. Så der er ikke så meget at gøre ved, at din kat hvæsser kløer, andet end at give den et sted, hvor det er tilladt for den at hvæsse sine klør. Det er derfor vigtigt, at du fra starten, når du får din kat, investerer i et kradsetræ, så din kat ikke begynder at hvæsse kløer på dit tapet eller på dine møbler, det kan nemlig være rigtig svært at vende katte af med at hvæsse i møbler og lignende igen, hvis den først er begyndt. Når du har investeret i et kradsetræ, kan du ved at sprøjte for eksempel katteurt på kradsetræet, stimulere din kats brug af det. Når du har købt dig et kradsetræ, er det meget vigtigt, at du sikrer at kradsetræet står stabilt.

Hvilken størrelse kradsetræ skal jeg vælge til min kat? 
Hvis du har en indekat, har den typisk mere brug for stimuli og aktivering end de katte der færdes frit udenfor. Hos billigdyrehandel.dk anbefaler vi derfor at du vælger et større kradsetræ eller et større kradsemiljø til din indekat, da det giver din kat flere muligheder for aktivering. De større kradsemiljøer indeholder huler eller hylder som din kat vil elske at udforske og hygge sig i. Du kan også investere i mere end et kradsetræ for at sikre at din kat får rigeligt med motion og at den aktiveres nok. Killinger har det samme behov og krav til et kradsemiljø som en voksen kat har. Killinger vokser hurtigt og kan derfor have et behov for at skifte kradsemiljø flere gange mens de vokser sig større. Det er ligeledes vigtigt, at du er opmærksom på, at der er stor forskel på om det er en Norsk Skovkat eller en huskat du har, da der er en forskel i de forskellige racers størrelse og vægt. Vi anbefaler, at du vælger et kradsemiljø eller et kradsetræ der passer til din kats størrelse, vægt og race. . Det kradsetræ du vælger bør være så stort, at din kat kan strække sig sig helt ud, når den hvæsser sine klør. Hvis det kradsemiljø du vælger, har huler eller hylder bør disse selvfølgelig justeres efter din kats størrelse. 

Hvordan vælger jeg et kradsetræ til min kat? 
Det er vigtigt at vælge det helt rigtige kradsetræ til din kat. Når du skal vælge et kradsetræ, er det vigtigt, at kradsetræet er højt nok, således at din kat kan strække sig ud med forbenene, mens den står på bagbenene. Så når du skal vælge et kradsetræ hos billigdyrehandel.dk skal du se efter vores angivelse af højde i centimeter på vores kradsetræer. Vi har hos billigdyrehandel.dk helt sikkert et kradsetræ, der lige passer til din kat. Vi har kradsetræer i mange størrelser og i flere prisklasser. Så det er bare med at finde et stimulerende kradsetræ til din kat.

Hvorfor skal jeg vælge et kradsemiljø til min kat? 
Et kradsemiljø giver din kat mulighed for, både at hvæsse kløer, men også at lege og sove. Flere af vores kradsemiljøer har en hule, en platform til at hvile på eller indbygget legetøj, så din kat har noget at lege med. Din kat vil helt sikkert nyde at få et flot kradsemuljø, hvor den kan hygge sig, lege og sove.

Hvorfor skal jeg vælge en kradsehule eller en kradsetønde til min kat? 
Du kan være sikker på, at din kat vil elske en af vores runde kradsetønder, hvor den kan hvæsse kløer, lege og hvile sig. Det samme gælder, hvis du vælger et kradsetræ med en hule. Denne hule kommer din kat til nyde at opholde sig i. Du finder helt sikkert den kradsetønde eller den kradsehule din kat lige har brug for hos billigdyrehandel.dk.

Hvorfor skal jeg vælge en kradsemåtte eller et kradsebræt til min kat? 
En kradsemåtte kan du enten lægge på gulvet eller hænge op på væggen. Med en kradsemåtte kan du beskytte dine møbler og dine vægge mod, at din kat hvæsser sine kløer der. Både en kradsemåtte og et kradsebræt kan hænges op på væggen og dermed være med til at forhindre, at din kat hvæsser sine kløer der. Hvis din kat allerede har hvæsset kløer i dit tapet, kan du hænge en kradsemåtte eller et kradsebræt op, der hvor katten kradser og på den måde skåne dit tapet.

Hvad gør jeg, hvis min kat hvæsser klør et uhensigtsmæssigt sted? 
Er din kat allerede begyndt at hvæsse kløer et uhensigtsmæssigt sted, kan det tage tid, at få fjernet denne uvane. Men du kan, ved at tilbyde den et kradsetræ eller en kradsemåtte forsøge at ændre denne uvane. Det kan være en god idé, når du skal vænne din kat til det nye kradsetræ, at du trækker kattens poter hen over kradsetræet. Dette skulle gerne stimulerer brugen af kradsetræet. Ligeledes kan det være en god idé at sprøjte for eksempel katteurt på kradsetræet for at stimulere brugen af kradsetræet. 

Kan jeg udbygge eller reparere min kats kradsetræ? 
Hos billigdyrehandel.dk har vi et udvalg af sisalsøjler i flere forskellige størrelser og vi har også hængehylder i flere forskellige farver og materialer. Så trænger din kats kradsetræ til at blive renoveret eller opdateret, kan du finde det, du har brug for her hos os. 

Hvorfor skal jeg vælge et kradsemiljø fra Kattens nr. 1? 
Ønsker du et eksklusivt kradsemiljø fra Skandinaviens største producent af kradsemiljøer, så skal du vælge et miljø fra Kattens nr. 1. Kattens nr. 1 kradsemiljøer er håndlavet i Danmark og er kendetegnet ved at være af høj kvalitet. Kradsemiljøer fra Kattens nr. 1 har gennemgået en streng og omfattende kvalitetskontrol både under og efter produktionen. Denne kvalitetskontrol er din garanti for, at kradsemiljøet er i top kvalitetsmæssigt og kan holde til skarpe klør og omfattende aktivitet. 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Hurtig billig og godt
Intet at klage over De er de billigste og hurtigste
17.03.2018 - astrid-line Krog
Super oplevelse
Super oplevelse
18.07.2018 - Majbritt Dybendal Andersen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.