Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(4000498022528)
SORT RULLELINE MED SNOR FLEXI NEW CLASSIC RULLELINE
DKK 82,46
Pris

25%
Spar
109,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4000498023228)
SORT RULLELINE MED FLADT BÅND FLEXI NEW CLASSIC RULLELINE
DKK 112,46
Pris

25%
Spar
149,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4000498022825)
SORT RULLELINE MED SNOR FLEXI NEW CLASSIC RULLELINE
DKK 134,96
Pris

25%
Spar
179,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4000498022726)
SORT RULLELINE MED SNOR FLEXI NEW CLASSIC RULLELINE
DKK 127,46
Pris

25%
Spar
169,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4000498022627)
SORT RULLELINE MED SNOR FLEXI NEW CLASSIC RULLELINE
DKK 97,46
Pris

25%
Spar
129,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4000498022429)
SORT RULLELINE MED SNOR FLEXI NEW CLASSIC RULLELINE
DKK 67,46
Pris

25%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905134437)
SIKKERHEDSUDSTYR TRIXIE FLASHER HUNDELYGTE
TRIXIE FLASHER HUNDELYGTE Ø 1 CM MED KARABINHAGE / ASS. FARVER

DKK 31,96
Pris

20%
Spar
39,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905022925)
STÅLLINE MED FJEDER TRIXIE KABELLINE
TRIXIE KABELLINE
8 M / 3 MM
I KRAFTIG UDFØRELSE

DKK 101,96
Pris

15%
Spar
119,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4000498022504)
RØD RULLELINE MED SNOR FLEXI NEW CLASSIC RULLELINE
DKK 82,46
Pris

25%
Spar
109,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4011905022918)
STÅLLINE MED FJEDER TRIXIE KABELLINE
TRIXIE KABELLINE
5 M / 3 MM
STÆRK OG ROBUST KVALITET

DKK 76,46
Pris

15%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4000498028438)
GRÅ RULLELINE MED FLADT BÅND FLEXI NEW COMFORT RULLELINE
DKK 254,96
Pris

25%
Spar
339,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Hvilke typer hundesnor og hundeliner kan jeg købe?
Når du anskaffer dig en hund, er noget af det første, du skal investere i en hundeline eller en hundesnor. Hos billigdyrehandel.dk finder du et hav af forskellige hundeliner og hundesnore, som kan anvendes til en gåtur, løbetur eller når du er ude at jogge. Ligeledes har vi helt sikkert en hundeline, der lige præcis matcher din hunds hundesele eller hundehalsbånd. Udover at være smart og i en lækker farve, skal en hundesnor selvfølgelig også være rar at holde i, når du går tur med din hund og den skal selvfølgelig også være robust. Når du skal vælge en hundesnor eller hundeline, kan du hos billigdyrehandel.dk vælge i mellem liner af læder, refleksliner, liner til kæder, webbingliner, rulleliner eller liner til et hundekobbel.

Skal jeg vælge en hundesnor eller en rulleline?
Hundeliner og hundesnore kan opdeles i to kategorier. Der er de traditionelle hundeliner med fast snorlængde og så er der rullelinerne eller Flexiliner, som de også kaldes, hvor du kan forkorte eller forlænge snorlængden efter dit behov.. Du kan finde Flexiliner eller rulleliner til alle størrelser og hunderacer. En rulleline eller Flexiline kan give dig en større følelse af fleksibilitet, hvorimod en traditionel hundeline er god, når du har din hund med på en løbetur eller, når du skal ud at jogge. Hvad du ønsker at vælge, er et spørgsmål om smag og behov.

Hvorfor vælge en Flexiline?
En Flexiline eller rulleline, er kendt for en helt fantastisk kvalitet, der sikrer, at du har din Flexiline i lang tid. Flexiliner er også med til at give din hund meget mere frihed, når I går tur. Flexiliner fås med flere forskellige snorlængder og er fremstillet i et slidstærkt materiale. Desuden er Flexiliner forsynet med et patenteret pålideligt bremsesystem og en ergonomisk stop- og bremseknap. Ligeledes har Flexiliner et soft grib håndtag, som gør det rart at holde i og en forkromet karabinhage. Der er med andre ord tale om et produkt af høj kvalitet. Hos billigdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af Flexiliner eller rulleliner i mange forskellige farver og designs. Vi har helt sikkert en Flexiline eller rulleline, der lige passer til dit behov.

Hvorfor skal jeg vælge en hundeline af nylon?
Nylonliner eller nylonsnore er yderst praktiske. De er slidstærke og kan derfor holde i meget lang tid. Ligeledes er de nemme at rengøre og kræver ingen vedligeholdelse. Vi har hos billigdyrehandel.dk nylonliner både til hvalpetræning og til en god løbetur og selvfølgelig også til en ganske almindelig gåtur. Du kan vælge, om din nylonsnor skal være med eller uden reflekser. Vi anbefaler at man i de mørke måneder eller hvis man ofte går om aftenen, hvor der er mørkt, altid sørger for at være synlig enten med reflekser eller en lygte.

Hvorfor skal jeg købe en læderline til min hund?
Har du en hund, der indimellem trækker, kan det være en fordel, at investere i en læderline. Modsat for eksempel en nylonline er en læderline mere behagelig for dine hænder, hvis din hund trækker. Du undgår at ”brænde” hænderne, hvis du vælger en hundeline af læder. Læderliner fås i flere forskellige længder og bredder. En læderline kræver dog modsat en nylonline vedligehold engang i mellem. Du kan indimellem give din læderline læderolie eller læderfedt, på den måde kan du forlænge linens levetid og oven i købet gøre, at læderlinen bliver ved med at være vandafvisende og blød at holde i. Det er en god idé at lægge læderlinen i blød i lunken sæbespånevand i ca. 10 minutter. Når de 10 minutter er gået, skal du tørre linen med en tør klud. Når læderlinen er helt tør, smører du den ind i enten læderolie eller læderfedt og din læderline er som ny igen.

Hvorfor skal jeg vælge en webbingline?
Webbing er fællesbetegnelse for forskellige typer fladt vævet bånd og kan være lavet af både polyester og bomuld. Webbing har den egenskab, at det er meget slidstærkt. Har du en hund, der trækker, kan en weebingline være en god investering, da den er utrolig holdbar. På grund af sin holdbarhed er en webbingline også velegnet til træning, men kan selvfølgelig også anvendes som daglig line. Webbingliner er lette at rengøre og kræver stort set ikke vedligehold.

Hvorfor skal jeg vælge en refleksline?
Hvis du vil være sikker på at blive set, når du går tur med din hund i mørket, er det en god idé at anskaffe sig en refleksline. Det er ofte din hunds line en billist ser først, så den kan være en god investering, så du sikrer, at du og din hund bliver set af andre i trafikken.

Hvorfor skal jeg vælge en kæde til min hund?
Har du en særligt stærk hund, kan det være en god idé at investere i en kæde. Kæderne fås i rustfrit stål med et håndtag af nylon. Håndtaget af nylon gør det behageligt at holde i en kæde, når du går tur med din hund – også hvis den trækker meget.

Hvad gør jeg, hvis jeg skal lufte flere hunde på en gang?
Måske har du oplevet, at hundelinerne bliver viklet ind i hinanden, når du går tur med flere hunde på samme tid. Det kan du undgå ved at anvende et hundekobbel. Du kan med et hundekobbel have to hunde i en snor og dermed undgå, at de filtres ind i hinandens snore eller, at de går i hver sin retning. Du kan få et hundekobbel i flere forskellige materialer. Trixie har et hundekobbel af læder og et af nylon. Du kan også få et hundekobbel fra KW af metal. Med dit nye hundekobbel, kan du nyde dine gåture med flere hunde uden at skulle bruge tid og energi på at vikle hunde fra hinanden.
  

Sporliner
Når du skal bruge en sporline, er det vigtigt, at den tåler mange timers trækken gennem skov og krat og at den tåler at blive slæbt hen ad vejen. Desuden skal din sporline være smidig og behagelig, når du og din hund skal træne i spor. Sporlinerne fås i flere forskellige længder, bredder og farver.

Udstillingsliner
Hos billigdyrehandel.dk har vi enkle og elegante liner, der er velegnede til udstillingsbrug. Se for eksempel vores udstillingsliner fra Trixie.

Kan jeg købe nye karabinhager?
Oplever du at karabinhagen på din hundesnor går i stykker, kan den nemt udskiftes og dermed behøver du ikke at købe en ny hundesnor. Vi har hos billigdyrehandel.dk et udvalg af karabin´hager i forskellige størrelser.

Hundehalsbånd
Vi har hos billigdyrehandel.dk et stort udvalg af hundehalsbånd. Du kan få hundehalsbånd i mange forskellige materialer, størrelser og designs. Vi har hundehalsbånd til alle hunderacer, så du kan helt sikkert finde lige det halsbånd, der passer til din hund.

Hvorfor skal jeg vælge et hundehalsbånd af læder?
Læder har den egenskab, at det ud over at være stærkt, også er flot og holder i mange år. Hvis du investerer i et læderhalsbånd til din hund, får du et halsbånd der ofte bliver flottere med tiden. Vi har hos billigdyrehandel.dk et bredt udvalg af læderhalsbånd i flere forskellige størrelser, farver og designs.

Hvorfor skal jeg vælge et halsbånd af nylon?
Når du vælger et af de flotte bløde halsbånd i nylon, beskytter du din hunds hud og pels. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige kvalitets hundehalsbånd af nylon i mange forskellige bredder, farver og størrelser.

Hvorfor skal jeg vælge et webbing hundehalsbånd?
Hvis du har en stærk hund, er et webbing hundehalsbånd en god løsning, da webbing er et meget slidstærkt material. Se vores udvalg af webbing halsbånd på billigdyrehandel.dk.

Hvorfor skal jeg vælge en kæde til min hund?
Har du en hund der trækker meget, kan en kæde af rustfrit stål også være en løsning. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at sætte kæden rigtigt på din hund, så den løsner sig med det samme, din hund ikke trækker mere.
  

Hvorfor skal jeg vælge et halsbånd med reflekser?
Det er vigtigt, at du og din hund bliver set, når I går tur i den mørke tid. Det kan for billister være rigtig svært at få øje på din hund, men med et reflekshalsbånd er I med til at øge trafiksikkerheden. Derfor kan det være en god idé at investere i et halsbånd med reflekser. Vi har hos billigdyrehandel.dk flere forskellige halsbånd med reflekser at vælge imellem.

Hvilken lukkemekanisme skal jeg vælge på min hunds halsbånd?
Du kan i vores brede sortiment hos billigdyrehandel.dk finde hundehalsbånd med flere forskellige lukkemekaniser. Du kan vælge en klik-lås, som har en stor trækstyrke. Vi har hos billigdyrehandel.dk også halsbånd med halvkvæl. Disse halsbånd skal bare trækkes ned over din hunds hoved og når der så trækkes i ringen strammer halsbåndet til et begrænset omfang. At halsbåndet strammes til i begrænset omfang gør, at din hund ikke kan bakke ud af sit halsbånd. Vi kan også tilbyde halsbånd med helkvæl. Halsbånd med helkvæl strammer til, hvis din hund trækker eller prøver at springe ud efter noget.

Hvordan finder jeg den størrelse hundehalsbånd, der passe til min hund?
Når du skal finde et nyt hundehalsbånd til din hund, er det vigtigt, at du har målt omkredsen af din hunds hals. Ved at måle omkredsen kan du finde lige præcis det halsbånd, der passer til din hund. Alle vores halsbånd er justerbare og er angivet med et minimum og et maximum mål. Du skal derfor vælge et halsbånd, hvor din hunds halsmål ligger mellem disse to tal. Det er vigtigt, at du vælger et halsbånd, som ikke sidder for stramt, så det generer din hund, så husk, at der skal være luft mellem din hunds hals og halsbånd.

Hvorfor bruge en hundesele?
Har din hund tendens til at trække, kan en hundesele være en god løsning, når I skal ud at gå. Hundeseler er meget mere skånsomme for din hund, hvis den trækker end et halsbånd er. Dette skyldes at trækket i hundesnoren jævnt fordeles over hele kroppen i stedet for kun omkring din hunds hals. Dermed overbelastes din hunds halsmuskulatur ikke. Det kan også anbefales at anvende en hundesele, hvis du har en hvalp, der skal lære at gå i snor.

Hvorfor skal jeg vælge en hundesele af læder?
En hundesele af læder er meget slidstærk og holder i mange år. Seler af læder bliver kun pænere med tiden. Dog kræver en lædersele lidt vedligeholdelse. Du kan ved at give din lædersele læderolie eller læderfedt forlænge din seles levetid. Når du behandler din lædersele, opnår du også at selen bliver ved med at være blød og vandafvisende. Det du skal gøre, når du skal behandle din lædersele er, at du først lægger selen i blød i lunkent sæbespånevand i ca. 10 minutter. Når selen tages op af vandet tørres den med en tør klud. Når læderselen er helt tør, smører du den ind i enten læderolie eller læderfedt. Dermed forlænger du levetiden på din sele af læder.

Hvorfor skal jeg vælge en hundesele af nylon?
En nylonsele er slidstærk og nem at rengøre og den kræver ingen vedligeholdelse. En sele af nylon er tilmed meget let at justere så den passer lige præcis til din hund. Se vores store udvalg af nylonseler fra blandt andet Trixie.
  

Hvorfor skal jeg vælge en webbingsele til min hund?
Webbingseler er med deres slidstærke materiale et godt valg, hvis du har en hund, der trækker meget. Desuden er der stort set intet vedlighold ved en sele af webbing.

Hvordan finder jeg den hundesele der passer lige præcis til min hund?
Det første, du skal gøre, når du vil anskaffe dig en hundesele er, at måle din hunds omkreds rund om brystet. På den måde finder du ud af, hvilken størrelse din hund skal have. Det er vigtigt at huske på, at der skal være lidt luft mellem hundeselen og din hunds bryst – dog ikke for meget luft. Hvis der er for meget luft mellem din hunds hundesele og bryst, kan selen køre frem og tilbage, hvilket kan være ubehageligt for din hund og i værste tilfælde give din hund gnavesår. Alle vores hundeseler er justerbare og er angivet med et minimum og et maximum mål. Du skal derfor vælge en hundesele, hvor din hunds brystmål ligger mellem disse to tal.

Hvorfor vælge en hundesele med reflekser?
Vil du sikre, at du og din hund bliver set i de mørke aftentimer, er det en god idé at vælge en hundesele med reflekser. Det kan være svært for trafikanter at se din hund, hvis den ikke har reflekser på og derfor kan du ligeså godt vælge en hundesele med reflekser.

Hvornår skal jeg bruge et jordspyd eller en gårdkæde?
Har du brug for, at din hund kan være i haven uden konstant opsyn, så kan en gårdkæde eller et jordspyd være en god løsning. Både gårdkæder og jordspyd er også velegnede, når du skal på stranden, i sommerhus eller på campingferie eller helt andre steder, hvor du og din hund er på besøg. Vi har hos billigdyrehandel.dk et bredt udvalg af jordspyd og gårdkæder til dig, der måske ikke har mulighed for at hegne din have ind eller har mulighed for at bygge en hundegård til din hund.

Hvordan sikrer jeg min hund i trafikken?
Det er vigtigt, at du og din hund er synlige, når I færdes ude i mørket. Det er ikke kun dig, der skal bære reflekser eller lys men også din hund. Hos billigdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af muligheder, når du skal sikre, at du og din hund kan ses. Vi har lyshalsbånd, reflekshalsbånd, reflekser, lygter og sikkerhedsveste foruden halsbånd, seler og liner med reflekser. Så der er ingen undskyldning for ikke at blive set – husk, at det kan betyde om du og din hund kommer sikkert hjem.

Skal min hund have sikkerhedssele på?
Du bør altid spænde din hund forsvarligt fast, når I kører i bil. Dette kan du gøre med en sikkerhedssele til hunde. Sikkerhedsseler til hunde findes i alle størrelser. Husk, at det er ikke kun for din hund sikkerhed, at den skal spændes fast, det er også for din og dine passageres.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering , jeg er super tilfreds
02.12.2017 - Maj Appelt Jensen
Supergodt bekendtskab
Gode varer til fornuftige priser. Hurtig levering.
11.04.2018 - Annie Helle Christensen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.