(7046260174825)
KATTE FRONTLINE COMBO VET LOPPE- OG FLÅTMIDDEL
DKK 280,46
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 224,40
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 329,95
Levering 1-2 dage *
(7046264805824)
KATTE 4 - 15 KG
ADVANTAGE LOPPEMIDDEL
3,2 ML
4 PIPETTER AF 0,8 ML
ADVANTAGE LOPPEMIDDEL
DKK 140,76
     Alm. pris
* Spar 20%
DKK 112,80
     Billig+
* Spar 36%
* ift. vejl. markedspris 175,95
Levering 1-2 dage *
(7046264805749)
KATTE 0 - 4 KG
ADVANTAGE LOPPEMIDDEL
1,60 ML
4 PIPETTER AF 0,4 ML
ADVANTAGE LOPPEMIDDEL
DKK 136,76
     Alm. pris
* Spar 20%
DKK 109,60
     Billig+
* Spar 36%
* ift. vejl. markedspris 170,95
Levering 1-2 dage *
(7046263800899)
LOPPEMIDDEL TIL HUND OG KAT FRONTLINE LOPPE- OG FLÅTMIDDEL
DKK 206,51
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 175,95
     Billig+
* Spar 28%
* ift. vejl. markedspris 242,95
Levering 1-2 dage *
(5420036914846)
KAT / HUND 1 - 11 KG
CAPSTAR VET LOPPEMIDDEL
6 TABL
6 TABLETTER AF 11,4 MG
CAPSTAR VET LOPPEMIDDEL
DKK 106,21
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 85,00
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 124,95
Levering 1-2 dage *
(7046264139554)
KATTE
PROGRAM VET LOPPEMIDDEL
6 STK
6 PASTA/PULVER AF 133 MG
PROGRAM VET LOPPEMIDDEL
DKK 263,46
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 210,80
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 309,95
Varen er i restordre indtil d. 05.01.2021
Lopper og flåter
Der er mange måder at bekæmpe lopper og flåter på. Du kan anvende spray, pipette eller piller. Du skal selvfølgelig vælge den metode, der passer bedst til dig og din kat. Det vigtigste er, at du vælger så det passer lige præcis til din kat og dens vægt. Det er vigtigt at vide, hvad din kat vejer, da forkert brug af loppemidler og flåtmidler kan være skadeligt for din kat. Dog inddeles produkterne fra Frontline ikke efter vægt, når det drejer sig om katte. Alle, der har kat, oplever gentagende gange at katten enten får lopper eller bliver bidt af en flåt. Derfor er det vigtigt at behandle, når problemet opstår og også at forebygge løbende. Det kan faktisk spare din kat for angreb, hvis du forebygger. Og hvem vil ikke gerne skåne sit kæledyr for disse loppe og flåtangreb, som kan være meget generende for din kat.

Hvilke typer loppemidler og flåtmidler, kan jeg vælge til bekæmpelse og forebyggelse?
Hos billigdyrehandel.dk forhandler vi mange af de kendte og gennemtestede loppemidler og flåtmidler. Vi kan blandt andet tilbyde Frontline, Bayer og mange andre mærker. Vi tilbyder også giftfrie loppemidler med en naturlig insektgift fra Anibio. Vi har et stort udvalg i både pipetter, piller og spray til bekæmpelse og forebyggelse af angreb af lopper og flåter. Hvis din kat ikke kan lide at få en pipette sprøjtet i nakken kan du i stedet forsøge med en spray fra Frontline eller fra Anibio eller piller fra Capstar eller Program Vet. Hvis du anvender en spray fra Frontline eller Anibio, skal du bare sprøjte et jævnt lag ud over din kat.

Har min kat lopper?
Det kan du meget let be- eller afkræfte ved at anvende en loppe- og lusekam fra Trixie. Med en loppe- og lusekam kan du med det samme se, om din kat har lopper og samtidig fjerner du lopper og eventuelle æg. Det er kan anbefales at anvende loppe- og lusekammen lige efter, at din kat har fået et bad. Det er lettere at føre loppe- og lusekammen gennem fugtig pels end gennem tør pels. Det kan anbefales, at man kombinerer brugen af en loppe- og lusekam med anvendelse af enten pipette, piller eller spray for at opnå optimal bekæmpelse af lopper.

Hvorfor skal jeg forebygge angreb af lopper og flåtbid?
For mange er det først når skaden er sket, at man kommer i tanke om, at man skal behandle sin kat mod loppeangreb og flåtbid, men hvorfor vente til skaden er sket, når man kan forhindre at ens kat bliver angrebet af lopper eller bidt af en flåt. Det er vigtigt, at man, når man går i gang med forebyggelsen, er meget konsekvent i behandlingen. Ved de fleste af produkterne, vi sælger hos billigdyrehandel.dk, skal behandlingen gentages med 4-6 ugers interval hele året rundt for at opnå den bedste udnyttelse af produktet. Hvis man glemmer en enkelt forebyggende behandling, kan det medføre, at din kat alligevel angribes af lopper og flåter. Så husk at gentage, som der er foreskrevet på det enkelte produkt.

Hvilket loppemiddel eller flåtmiddel skal jeg vælge?
Det er vigtigt, at du vælger det helt rigtige loppemiddel eller flåtmiddel, når du skal behandle din kat. Det kan være skadeligt for din kat, hvis du vælger et loppemiddel, der ikke er henvendt til din kat. Det vigtigste, når du skal vælge loppemiddel og flåtmiddel, er vægten på din kat. Det er vægten, der afgør hvilket produkt, du skal vælge. Dog inddeles loppemidlerne fra Frontline ikke efter vægt som andre loppemidler til kat. Så husk at kigge rigtig godt efter, når du bestiller. På de fleste af vores produkter står der hvilken vægtklasse, de henvender sig til. Vi kan også tilbyde giftfrie loppemidler og flåtmidler, der indeholder naturlige insektgifte.

Må min killing behandles med loppemidler og flåtmidler?
Du kan behandle og forebygge allerede, når din killing er12 uger gammel og fjernes fra moderen. Du kan altså gå i gang med forebyggende behandling allerede den dag, du henter din killing. Da killinger som regel er tættere på jorden på grund af deres højde, er de mere udsatte for angreb af lopper og flåter end voksne katte, så det er bare med at komme i gang med behandlingen straks. Da killingers immunforsvar ikke er helt udviklet, kan det være en alvorlig sag at blive angrebet af lopper og flået. Dette kan have konsekvenser for din killings helbred. Så tøv ikke med at starte en behandling mod lopper og flåter.

Hvad gør jeg hvis min kat er blevet bidt af en flåt?
Er skaden allerede sket og du har behov for at fjerne en flåt fra din kat, så er det helt rigtige værktøj en flåttang. Vi har flere forskellige valgmuligheder og har helt sikkert en, du kan bruge. Hvis du vælger Trixie Safecard Flåtfjerner, kan du altid have den med dig i din pung, da den er af plastik og formet som et kreditkort. Flåtfjerneren kan også bruges til at fjerne splinter og andre lignende genstande.

Hvordan skal jeg rengøre omgivelserne hos min kat?
Hvis du vil opnå den optimale effekt af loppemidler og flåtmidler, er det vigtigt, at du gør grundigt rent, der hvor din kat opholder sig og forsøger at fjerne eventuelle loppeæg. Det vil sige, at du skal vaske eller støvsuge grundigt i og omkring din kats hule, vaske din kats tæpper og rengøre eventuelt transportbur. Hvis din kat opholder sig i din sofa eller seng, er det vigtigt, at du også rengør grundigt her. Hvis du vasker tekstiler ved kogevask eller fryser eventuelle tekstiler ned i minimum 48 timer, skulle lopper og æg gerne være fjernet fra tekstilerne. Hvis du har svært ved at rengøre f.eks. din sofa og oplever, at du ikke kan komme loppeangrebene til livs, kan du anvende en damprenser (selvfølgelig forudsat at sofaen kan tåle det – husk at undersøge det inden), da en damprenser fjerne loppeæg og lopper effektivt. Det er vigtigt, at du husker at skifte pose i din støvsuger, da loppeæg kan klækkes i din støvsugerpose og derved spredes rundt i dit hjem næste gang, du støvsuger. Husk, at gentage rengøringen jævnligt, indtil din kat er fri for lopper igen.

Hvad med insekter?
Vi har hos billigdyrehandel.dk også spray til bekæmpelse af insekter i din og din kats omgivelser. Det kunne være myrer, edderkopper, ørentvister, møl, fluer, biller, lopper, sølvfisk med mere. Produkterne har ud over en øjeblikkelig virkning også en langtidsvirkende effekt.

Kan jeg bytte loppemidler og flåtmidler?
Da salg af loppemidler og flåtmidler er omfattet af loven om salg af lægemidler, kan du ikke bytte eller returnere loppemidler og flåtmidler – heller ikke selv om pakken ikke har været åbnet. Du kan hente flere informationer på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ved at ringe til dem på 44 88 95 95.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL (Net K/S)
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45  

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Fedt koncept
Fedt koncept ligesom luxplus. Første måned gratis derefter månedlig betaling for at få til medlemspris. Billige ting til dyr. Alt fra spiseligt til legetøj og udstyr. Mega hurtig levering!
30.07.2020 - Sam
Billigt og hurtig levering
Billigt - og hurtig levering!
04.03.2019 - Michael

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

*Det er ikke muligt at foretage bestillinger på ordrer med værdi under 99,95 kr

Varen blev lagt i kurven
Du handler til Billig+ pris Du handler til alm. pris