Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(4025332774227)
MINERAL OG VITAMINSUPPLEMENT - HVEDEFRI ANIBIO BARF PURE URTEBLANDING
ANIBIO BARF PURE URTEBLANDING 350 G TILSKUD VED BARF-FODRING

DKK 144,46
Pris

15%
Spar
169,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(4025332778003)
MINERAL OG VITAMINSUPPLEMENT ANIBIO X-STRESS PLEJEMIDDEL
DKK 144,46
Pris

15%
Spar
169,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *

 

Anibio tic-clip til bekæmpelse af loppe- og flåtangreb.

Du kan fra Anibio finde flere forskellige produkter. Vi kan tilbyde tic-clip, som er et vedhæng, der skaber et magnetfelt rundt om kroppen på din kat eller hund, der er ladet med bioenergi, hvilket gør, at lopper og flåter, har svært ved at lokalisere din hund eller kat. Det tager ca. 5 dage, før din hund eller kat opnår den fulde beskyttende effekt. Husk, at du skal anvende den ring, der følger med til produktet, når du fastgør vedhænget, da denne ring også er ladet med bioenergi. En tic-clip virker i op til 2 år. Hvis du vil opnå en permanent virkning, er det vigtigt, at du ikke fjerner vedhænget fra din hund eller kats halsbånd.

 

Anibio Melaflon Spot-On til bekæmpelse af loppe- og flåtangreb.

Vi kan også tilbyde Melaflon Spot-On, som dryppes på din kat eller hunds hud og fordeles rundt på nakken, halerod og på undersiden af din hund eller kats mave. Hvis du vasker din  hund eller kat, anbefaler vi, at din hund eller kat får en ekstra behandling. Melaflon Spot-On er lavet af vegetabilske ingredienser og er i Tyskland dermatologisk testet. Melaflon Spot-On har en naturlig langsigtet virkning på op til 14 dage. Melaflon Spot-On er et naturligt alternativ til de kemiske insektmidler.

 

Anibio Tic-spray til bekæmpelse af loppe- og flåtangreb.

Anibio har også udviklet tic-Spray, som du sprayer på din hund eller kats pels, så den efterlades let fugtig. Det er vigtigt, at du husker undersiden af maven og benene. Tic-Spray kan også anvendes på dine egne bukser, så du undgår at blive angrebet af flåter, når du færdes i naturen med din hund eller kat. Tic-spray er god specielt til katte. Sprayen giver en langvarig og sikker beskyttelse mod lopper og flåter. Anibio Tic-spray kan anvendes ved mund-området og på beskadiget hud.

 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Supergodt bekendtskab
Gode varer til fornuftige priser. Hurtig levering.
11.04.2018 - Annie Helle Christensen
Super oplevelse
Super oplevelse
18.07.2018 - Majbritt Dybendal Andersen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.