(5414970058841)
KILLINGE-KATTEMAD
ARION ORIGINAL KITTEN KATTEFODER 70 G ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
ARION ORIGINAL KITTEN KATTEFODER
DKK 9,95
  
Levering 1-2 dage *
(5414970058865)
Nyhed
VOKSEN-KATTEMAD ARION ORIGINAL FIT KATTEFODER
DKK 9,95
  
Levering 1-2 dage *
(5414970055833)
Nyhed
VOKSEN-KATTEFODER
ARION FRESH ADULT KATTEMAD 12 KG ALDER: 12 MÅNEDER - 9 ÅR
ARION FRESH ADULT KATTEMAD
DKK 299,95
     Alm. pris
DKK 250,00
     Billig+
Levering 1-2 dage *

Hvad skal du være særligt opmærksom på, når du skal købe hundefoder?

Når du køber hundefoder er det vigtigt, at du er opmærksom på indholdet af fedt, proteiner, mineraler og vitaminer. Indholdet af disse næringsstoffer skal målrettes mod den enkelte hunds størrelse og alder. Dette indebærer at hvalpe skal have et højere indhold af næringsstoffer end voksne hunde, idet at hvalpe i vækstperioden har behov for et ekstra skud næring til sikring af optimale vækstbetingelser – eksempelvis indeholder Arion Premium Puppy hele 8 % råaske, som medvirker til at opbygge hvalpens knoglestruktur. Omvendt skal en voksen hund have mindre næring end en hvalp, da man derved forhindrer overvægt og unødig påvirkning af organerne. Tilsvarende skal man også have hundens størrelseskategori med i sine overvejelser, da en større hund kræver mere næring end en lille hund.

Højkvalitetsfoder til din kat

En kat har brug for et godt foder af høj kvalitet, så du sikrer de bedste vilkår for din kat. Ved at bruge kattemad fra Arion får din kat mad, som indeholder samtlige af de næringsstoffer som en kat har brug for – samtidig er maden kendetegnet ved at være uhyre velsmagende, hvorfor Arions kattemad også er velegnet til selv den kræsne kat.

Er din kat steriliseret eller kasteret?

Når en kat bliver enten kasteret eller sterilisteret, sker der nogle hormonelle ændringer i katten. Ændringerne medfører bl.a. at katten har markant lettere ved at udvikle urinvejsproblemer, heriblandt smertefulde krystaller, og at katten har væsentlig lettere ved at tage på. Med produktet Arion Sterilized er man som katteejer med til at forebygge disse problemer, og du kan derfor let og enkelt forbedrer din kats livskvalitet.

Er din hund træt af at få det samme foder dag ud og dag ind?

En hund har det på samme måde som vi mennesker; den vil også have udfordret sine smagsløg. Du bør derfor prøve at tilbyde din hund en af de spændende smagsvarianter af Arions hundefoder, og oplev hvordan hunden vil nyde foderet og den nye smagsoplevelse. Arion tilbyder smagsvarianter af enten laks, lam eller kylling, som hører til blandt hundes primære favoritter.

God kvalitet og gode priser er ikke modsætninger

Ofte er der en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet når man køber foder til sit kæledyr. Arion adskiller sig dog markant derved, at både være af høj kvalitet samt til en særdeles skarp pris. Årsagen hertil er ganske simpel – modsat mange andre producenter er Arions fokus ikke rettet mod store og dyre mediekampagner, men derimod rettet mod mund-til-mund metoden. Besparelsen går direkte til at holde priserne i bund, hvilket er en fordel for dig som forbruger.

Smags- og tilfredshedsgaranti - ingen undskyldning for at prøve Arion

Lavprisdyrehandel anbefaler Arion til netop din hund og kat. Vi tilbyder derfor som en af de eneste på markedet, en unik smags- og tilfredshedsgaranti på Arion foder, så hvis dit kæledyr, mod forventning, ikke bryder sig om foderet, sender du blot foderet tilbage – så refunderer vi købsbeløbet. Der er derfor ingen undskyldning for at lade din hund eller kat afprøve kvalitetsfoder fra Arion.

Din hunds energibehov spiller også en rolle for valget af hundefoder

Er du den heldige ejer af en hund med et højt aktivitetsniveau, er det vigtigt, at du vælger et hundefoder, som tager hensyn til det høje energibehov. Arion Performance indeholder derfor ekstra D3- vitamin og folinsyre, som styrker henholdsvis skelettet og leverfunktionen. Derudover er der tilsat B2- vitamin, som hjælper hundens krop til at holde på energien.

Til hunden med vægtproblemer

Blandt vores store udvalg af Arion-produkter finder du også Arion Premium Light, som er et specialudviklet light-foder til hunde, som døjer med overvægt. Ved at købe dette foder vil din hund føle sig mæt samtidig med, at den får færre kalorier.

Lider din hund af allergiproblemer? Prøv Arions kornfrie hundefoder

Mange hunde lider ofte af allergiproblemer, som resulterer i kløe, hudirritation, besværlig fordøjelse mv. Ofte skyldes disse allergiproblemer at der er korn i hundefoderet, og korn har visse hunde svært ved at nedbryde i deres fordøjelsessystem. Korn bruges som bindemiddel i hundefoder, og er normen indenfor industrien at benytte – langt de fleste hunde trives også glimrende på hundefoder med korn. Arion harm som en af de første producenter på markedet lanceret et kornfrit hundefoder, nemlig produktet Arion Adult No Grain som er baseret på kylling og kartofler.

Arions nye Health Care-serie

Lavprisdyrehandel er stolte af at kunne introducere Arions nye og revolutionerende Health Care hundefoder, som er målrettet 4 specifikke og ofte optrædende helbredsmæssige problemer. Hundefoderet er målrettet mod hunde som lider af hhv. fordøjelsesproblemer, ledproblemer, hudproblemer samt hunde der er steriliseret. Regelmæssig brug af foderet kan medvirke til at forhindre og udbedre disse helbredsmæssige problemstillinger, og derved forbedre din hunds livskvalitet markant.

Husk - hver 7. sæk Arion er gratis

Lavprisdyrehandel vil gerne belønne vores trofaste kunder, hvorfor vi tilbyder vores medlemmer at man får hver 7. sæk Arion gratis. Dette er en besparelse om kan løbe op i mange penge på årligt basis, så vi kan kun opfodrer alle vores kunder til at oprette sig som medlem, så man som kunde opnår denne betydelige fordel.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL (Net K/S)
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45  

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Rigtig god oplevelse
Super priser, fin leveringstid 👍🏻 havde valgt at købe til medlemspriser og dermed blive medlem, hvilket er tydeligt når man handler derinde. Ingen problemer med at melde mig ud igen da det var nødvendigt 👍🏻
27.07.2020 - Bianca Birkelund
Virkelig fin handel
Virkelig fin handel, god information om varen som var i restordre, kan kun anbefale 😀
30.07.2020 - Simon Jørgensen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

*Det er ikke muligt at foretage bestillinger på ordrer med værdi under 99,95 kr

Varen blev lagt i kurven
Du handler til Billig+ pris Du handler til alm. pris