(8595602513055)
KILLINGE-KATTEFODER
BRIT PREMIUM KITTEN KATTEMAD 8 KG ALDER: 4 UGER - 12 MÅNEDER
BRIT PREMIUM KITTEN KATTEMAD
DKK 284,95
     Alm. pris
* Spar 5%
DKK 256,50
     Billig+
* Spar 14%
* ift. vejl. markedspris 299,95
Levering 1-2 dage *
(8595602513338)
TØRFODER TIL SENIORKATTE BRIT PREMIUM SENIOR KATTEMAD
DKK 284,95
     Alm. pris
* Spar 5%
DKK 256,50
     Billig+
* Spar 14%
* ift. vejl. markedspris 299,95
Levering 1-2 dage *
(8595602513215)
VOKSEN-TØRFODER MED LAM OG RIS
BRIT PREMIUM SENSITIVE KATTEMAD 8 KG ALDER: 12 MÅNEDER - 7 ÅR
BRIT PREMIUM SENSITIVE KATTEMAD
DKK 284,95
     Alm. pris
* Spar 5%
DKK 256,50
     Billig+
* Spar 14%
* ift. vejl. markedspris 299,95
Levering 1-2 dage *
(8595602513291)
KATTEMAD
BRIT PREMIUM LIGHT KATTEMAD 8 KG ALDER: 12 MÅNEDER - 7 ÅR
BRIT PREMIUM LIGHT KATTEMAD
DKK 284,95
     Alm. pris
* Spar 5%
DKK 256,50
     Billig+
* Spar 14%
* ift. vejl. markedspris 299,95
Levering 1-2 dage *
(8595602513253)
VOKSEN-TØRFODER
BRIT PREMIUM INDOOR KATTEMAD 8 KG ALDER: 12 MÅNEDER - 7 ÅR
BRIT PREMIUM INDOOR KATTEMAD
DKK 284,95
     Alm. pris
* Spar 5%
DKK 256,50
     Billig+
* Spar 14%
* ift. vejl. markedspris 299,95
Levering 1-2 dage *

Stort udvalg af lækkert Brit Premium kattemad hos Billigdyrehandel
Et ernæringsrigtigt foder spiller en afgørende rolle for kattens sundhed og trivsel. Sammensætningen af næringsstofferne i foderet bør følge med efterhånden som kattens alder og levevilkår ændrer sig. Ved at vælge Brit Premium kattemad, behøver du ikke være i tvivl om, hvorvidt din kat får de ernæringsmæssige behov fuldt dækket. Brit Premium kattemad har et stort sortiment inden for komplet og velafbalanceret foder til alle faserne i en kats liv. Foderet lever til fulde op til de ernæringsmæssige behov som din kat har, for at kunne leve et langt og godt katteliv. Brit Premium kattemad findes til både killinger, voksne- og seniorkatte, og i sortimentet findes også varianter som specifikt er rettet mod katte, som oplever tandproblemer, hårboller, kræsenhed eller overvægt. Hos Billigdyrehandel kan du med andre ord finde en perfekt tilpasset foderløsning, som passer til lige nøjagtig dit kæledyr. Undersøgelser har vist at korrekt ernæring med den rigtige mængde proteiner, fedtsyrer, fibre, vitaminer og mineraler, har stor betydning for din kats levetid og velbefindende.

Hvorfor vælge kattemad fra Brit Premium?
Når du vælger at købe Brit Premium kattemad får du et velafbalanceret og ernæringsrigtigt kattefoder, som er baseret på naturlige ingredienser af høj kvalitet. Som nævnt i forrige afsnit, sker der ændringer i kattens ernæringsmæssige behov alt efter om den er killing, voksen eller senior.

I perioden som killing har din kat brug for ekstra meget fedt og proteiner, så den kan opbygge en optimal muskulatur. Det er derfor af største vigtighed at din killing får et foder med det rigtige næringsindhold. Hos den voksne kat er det til gengæld vigtigt at den opbyggede muskulatur vedligeholdes. Af den grund skal voksne katte have et foder som har et væsentligt lavere energiindhold pr. foderpille, end hvad en killing skal have. Når katten rykker op i seniorrækken (dvs. fra 7 års alderen), får den igen brug for et kattefoder med et højere energiindhold. Ældre katte har ikke så let ved at optage energien fra deres foder og eventuel   underernæring bør selvfølgelig undgås. Ud over dette, er ældre katte ekstra udsat for flere andre problemer, som kan handle om nedsat energi, grovere pels, samt dårligere funktion af nyrer, led, fordøjelse og tænder. Med Brit Premium seniorfoder til katte behøver du ikke at være nervøs for om dit kæledyr får alt det, den behøver for at få et dejligt otium.

Blandt vore mest populære foderprodukter til katte, er Brit Premium Sterilised, som er specielt udviklet til steriliserede eller kastrerede katte. Denne type kattemad indeholder som altid ingredienser af høj kvalitet, men også med afbalancerede PH-værdier, som sikrer sunde urinveje hos din kat. Brit Premium Sterilised er helt uden gluten, og det kan betyde en bedre fordøjelse og et mere velfungerende stofskifte hos katten. Brit Premium kattemad indeholder en betragtelig mængde kød, som både virker mættende og som har stor betydning for smagen. Brit Premium kattemad sørger for at din kat har en tilværelse hvor den er glad, mæt og tilfreds.

Brit Premium tørfoder eller vådfoder til katten?
Nogle katte trives bedst med tørfoder, andre med vådfoder, og derudover vil mange katte elske at få en kombination af disse. Det vigtigste er dog at kattens foder er tilpasset dens alder, aktivitetsniveau og fysiske tilstand. Både tørfoder og vådfoder har hver sine fordele, men undersøgelser viser, at en kat bør få begge dele. Vådfoder giver et godt væsketilskud, men fodring med udelukkende vådfoder kan gøre katten udsat for at udvikle tandsten. Tørkost kan i en vis udstrækning forebygge tandsten, da strukturen på foderpillerne kan have en slibende effekt. Vi skal huske at katte oprindeligt er ørkendyr, som er vant til at få deres væskebehov dækket via deres byttedyr. Af den grund er katten generelt et småtdrikkende dyr. Faktum er at urinen hos katte der spiser tørkost, er dobbelt så koncentreret som hos katte, der spiser vådfoder. Den koncentrerede næring i tørkosten sætter nyrerne på overarbejde, og det gør katten mere udsat over for problemer med nyrer og urinveje. En kat som udelukkende lever af tørfoder, skal have minimum ½ dl vand per kg, den vejer dagligt. Og det kan jo være temmelig svært at holde styr på, for en kattejer. Alle disse bekymringer kan du glemme, hvis du topper den daglige ration tørkost, med en god klat vådfoder.  Vådfoder er kendetegnet ved, at det har et højt indhold af animalske næringsstoffer, er veltilberedt og har et højt væskeindhold.

Hvilken kattemad fra Brit Premium skal du vælge?
Det kan være en udfordring at orientere sig blandt alle mulighederne der findes på nettet, så vi har gjort det nemmere for dig, ved at lave nogle gode søgefunktioner på vores hjemmeside. Her kan du let og enkelt blive guidet frem til den helt rigtige variant af kattefoder, til lige præcis din kat. Hvis du ønsker hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale på: kundeservice@billigdyrehandel.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage.

Brit Premium kattemad er et kvalitetsfoder, som ikke tømmer bankkontoen
Brit Premium kattemad er beviset på at man kan få budgetvenligt kattefoder som også er af god kvalitet. Hos billigdyrehandel leveres alle bestillinger gratis! Du får leveret i løbet af 1-2 hverdage. Vi leverer til pakkeshops over hele landet, og der findes sikkert en i nærheden af dig. I en pakkeshop står din pakke trygt, til det passer dig at hente den.

De skarpeste priser på Brit Premium kattemad finder du hos Billigdyrehandel!
Vi er overbeviste om at vi har markedets bedste priser på Brit Premium kattemad. Billigdyrehandel.dk er en online shop, og derfor har vi ikke udgifter til fysiske butikker, husleje og sælgere. Det betyder at vi i stedet kan tilbyde vores kunder de bedste kæledyrsprodukter til den billigste pris. Vi har også fordelsklubben Billig+, hvor medlemmerne får adgang til ekstra fordelagtige priser. 

 

 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL (Net K/S)
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45  

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Absolut godkendt
Absolut godkendt med A++++ Hurtig levering og billige priser :-)
21.01.2019 - Torben Kofod-Jensen
Virkelig fin handel
Virkelig fin handel, god information om varen som var i restordre, kan kun anbefale 😀
30.07.2020 - Simon Jørgensen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

*Det er ikke muligt at foretage bestillinger på ordrer med værdi under 99,95 kr

Varen blev lagt i kurven
Du handler til Billig+ pris Du handler til alm. pris