(5420036914846)
KAT / HUND 1 - 11 KG
CAPSTAR VET LOPPEMIDDEL
6 TABL
6 TABLETTER AF 11,4 MG
CAPSTAR VET LOPPEMIDDEL
DKK 106,21
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 85,00
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 124,95
Varen er i restordre indtil d. 17.11.2020
(7046260117969)
HUNDE 11 - 57 KG CAPSTAR VET LOPPEMIDDEL
DKK 117,26
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 93,50
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 137,95
Levering 1-2 dage *

 

Hvordan sikrer jeg min hund eller min kat bedst muligt mod loppeangreb?

Ved angreb af lopper giver du din hund eller din kat Capstar Vet en gang om ugen i 5-6 uger for at udrydde den population af lopper, der allerede er eksisterende. Da Capstar Vet ikke har en langtidsvirkende effekt, anbefaler vi, at du benytter Capstar Vet sammen med Program Vet, som forhindrer larver og æg i at udvikle sig til voksne lopper. På denne måde kan du sikre din hund eller din kat den mest effektive behandling. Skulle din hund eller din kat igen blive udsat for angreb af lopper ved for eksempel pensionsophold, jagt, udstillinger eller andet, giver du din hund eller kat en enkelt behandling med Capstar Vet, som straks slår de voksne lopper ihjel Vær opmærksom på, at din hund eller din kat kan klø sig mere end normalt i den første time efter behandlingen er påbegyndt. Læs indlægssedlen grundigt inden anvendelse. Capstar må ikke anvendes til hunde og katte på under 1 kg og når de er under 4 uger gamle. Capstar Vet findes i to styrker. En på 11,4 mg som er til hunde og katte mellem 1-11 kg og en på 57 mg til hunde over 11 kg.

 

Lopper

Lopper er på verdensplan, den parasit vores hunde og katte er mest plaget af. Lopperne kan være årsag til, at din hund eller kat udvikler allergi overfro bid af lopper, hvilket ofte kan medføre betydelige hudforandringer. Lopperne kan være mellemvært for en bændelorm og kan på den måde være årsag til bændelormsmitte hos din hund eller sin kat.

Har min hund eller min kat lopper?

Har din hund eller din kat mange lopper, kan du, med stor sandsynlighed se de levende lopper. Men ellers er det tydeligste tegn på lopper fund af ekskrementer fra lopperne på din hund eller kat eller pels, du har redt af. Hvis det er svært at skelne mellem ekskrementer og snavs, kan du lægge det, du har fundet på din hund eller din kat på et fugtigt hvidt underlag. Så vil ekskrementerne nemlig blive opløst og blive rustfarvede.

 

Hvordan bekæmper og forebygger jeg effektivt loppeangrebene?

Ved at anvende en såkaldt insektudviklingshæmmer, kan du effektivt bekæmpe loppeangreb. Med denne enkle og effektive metode til at afværge uopdagede angreb af lopper, kan du undgå, at det udvikler sig til et større problem, der dermed vil kræve en mere omfattende behandling. Det giver altid en tryghed, når man kommer problemerne i forkøbet, så derfor er det en god idé med en forebyggende behandling mod lopper. Risikoen for, at din hund eller din kat en dag får lopper er altid til stede, men har du allerede forebygget med en behandling med en insektudviklingshæmmer, virker det næsten som en forsikring, da en lopperne ikke får lov til at udvikle sig til en plage for din hund eller din kat.

 

 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL (Net K/S)
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45  

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Fulde 5 stjerne til Billigdyrehandel
Fulde 5 stjerne til Billigdyrehandel! Som regel levering næste dag, og hvis ikke det, så ASAP efter. Kan varmt anbefale Billigdyrehandel som min første valg af dyrehandel online.
08.11.2019 - Beda petersen
Hurtigt og billig mega Nice
Hurtigt og billig, elsker at handle hos billig dyrehandel 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
20.07.2019 - Madsen B Stephanie

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

*Det er ikke muligt at foretage bestillinger på ordrer med værdi under 99,95 kr

Varen blev lagt i kurven
Du handler til Billig+ pris Du handler til alm. pris