(5700522152793)
Nyhed
KLUMPENDE KATTEGRUS FAMILIENS KATTEGRUS
DKK 99,95
  
Levering 1-2 dage *
(5700006352411)
KATTEFODER TIL ALLE RACER FAMILIENS KATTEMAD
DKK 140,95
     Alm. pris
* Spar 6%
DKK 126,90
     Billig+
* Spar 15%
* ift. vejl. markedspris 149,95
Levering 1-2 dage *
(5700004152631)
HUNDEFODER TIL ALLE RACER FAMILIENS HUNDEMAD
DKK 142,45
     Alm. pris
* Spar 5%
DKK 128,25
     Billig+
* Spar 14%
* ift. vejl. markedspris 149,95
Levering 1-2 dage *

Familiens Hundemad kan bruges til alle slags hunde
Familiens Hundemad er et godt og velafbalanceret hundefoder til familiens mest trofaste familiemedlem. Hundefoderet er nøje sammensat så hunden får alle de vigtige og specifikke næringsstoffer, vitaminer og mineraler, den har brug for. Foderet er baseret på kylling, som er den mest anvendte råvare i produktionen af hundefoder. Proteiner fra kylling er i særlig grad letfordøjelige, men har også andre egenskaber som er gavnlige for din hund. Kylling gør også foderet ekstra velsmagende for jeres bedste ven, som velfornøjet vil gnaske Familiens hundefoder i sig.       

Familiens er kæledyrsprodukter til de danske familier
Familiens Hundemad er lavet med henblik på, at familiens bedste ven får et rigtig godt og velsmagende hverdagsfoder. Produktet er udviklet i samarbejde med dygtige danske dyrlæger, der går op i at din hund får det allerbedste foderprodukt. Du kan derfor føle dig sikker på, at din hund får et godt og lækkert hundefoder, som dækker alle hundens ernæringsmæssige behov. Hæld en portion foder op fra Familiens Hundemad så du kan få en glad og dejlig hund, som trives med sin hverdag.

Familiens Hundemad er produceret her i Danmark, nærmere bestemt i Ølgod i Østjylland. Dette gør, at Petworld har fuld kontrol over de forhold som foderet fremstilles under. Samtidig er Familiens Hundemad ekstra friskt og lækkert, da det ikke har været ude på en lang rejse eller et langvarig lagerophold, før det havner hjemme hos dig.

Et hundefoder som er produceret i Danmark og med danske dyrlæger på sidelinjen, er med til at sikre kvaliteten på produktet. Ved at købe Familiens Hundemad til dit logrende kæledyr, får du et velsmagende hundefoder, som udelukkende er baseret på ingredienser, som lever op til gældende lovgivning. Med Familiens Hundemad kan du roligt fodre din hund.

Med Familiens Hundemad behøver du kun ét hundefoder
Familiens Hundemad er sammensat så det kan serveres for alle hunde uanset alder, størrelse og race. Der findes hundefoder i utallige varianter, som er beregnet til særlige racer, eller særlige størrelser eller til hunde med specifikke problematikker. Det skal ikke være en kompliceret sag at købe hundemad, og derfor er Familiens hundemad det enkle og gode valg.

Familiens Hundemad har alt det nødvendige i én pose
Hunde har en lang række krav til deres daglige foder, og Familiens Hundemad er udviklet netop til at imødekomme dette. Det indeholder en masse nødvendige animalske proteiner og fedtstoffer, der giver hunden en god og langvarig mæthedsfornemmelse. Dette bidrager til at familiens bedste ven får en god og aktiv hverdag, hvor den glad deltager i familiens hverdagsliv.

En sund hund er som bekendt en glad hund, og dette sprøde hundefoder vil give din hund en god balance i hverdagen. De særligt udvalgte kostfibre i foderet gør, at din hund får en dejlig mæthedsfølelse, men også at den får en velfungerende fordøjelse. Familiens Hundemad indeholder også omega-3 og -6, som er sunde, essentielle fedtsyrer som bidrager til en stærk og elastisk hudbarriere, men også til en flot og blank pels. I nogle tilfælde kan disse særlige fedtsyrer være med til at udvikle eller fremme sunde led hos hundene.

Foderpillerne i Familiens hundemad har en 100 % naturlig farve, da foderet ikke er tilsat farvestoffer af nogen slags. Teksturen på foderpillen er også udformet så den mindsker dannelsen af tandsten. Dette skyldes den ru overflade, som opfordrer hunden til at tygge grundigt på sin mad. Sammen med den ru og sprøde overflade, er selve formen på foderpillerne også med til at reducere dannelsen af tandsten, så din hund får en god tandhygiejne.

Familiens Hundemad er velegnet til den naturlige hund
Fra naturens side er hunde kødædende rovdyr og de er derfor vilde med at Familiens hundemad både smager og dufter af kød. Foderpillerne har også en størrelse, som gør foderet velegnet til hunde af alle racer.

Familiens Kattemad er til ALLE dyr der siger miaw
For en ny katteejer kan det nogle gange virke uoverskueligt at købe noget så enkelt som kattefoder. Man kan godt sige at der er lidt fodersnobberi inden for de store etablerede mærker med kattemad. Der hersker i hvert fald en stor fantasi når der argumenteres for at din kat skal have et racespecifikt foder, eller et foder som er særlig tilpasset unge katte, ældre katte, katten der går ude, eller til den neutraliserede indekat.

Hos Billigdyrehandel vil vi gerne gøre det så enkelt som muligt at være katteejer. Familiens Kattemad kan derfor bruges af alle katte, og igennem hele livet. På pakningen er der en tabel med specifikke foderangivelser. Fodringsguiden tager højde for at der skal en større fodermængder til aktive udekatte, i modsætning til indekatte som ofte lever en mere rolig tilværelse. Men selve foderet som kattene får serveret, er nøjagtig det samme.

Vær opmærksom på at fodringsvejledningen kun er ment som en overordnet retningslinje. Når man har ansvaret for et dyr, skal man fodre med forstand, og den daglige ration til lige nøjagtig dit kæledyr, afhænger af kattens vægt, alder, køn, race og aktivitetsniveau.

Familiens Kattemad er det budgetvenlige valg
I mange danske familier foregår hverdagen med fuld damp på kedlerne, og det er de færreste aktiviteter som er helt gratis. Det er ingen hemmelighed at en moderne familie kan bruge sine penge på meget andet end kattemad. Med Familiens Kattemad har Petworld og danske dyrlæger udviklet et godt hverdagsfoder, som passer perfekt til alle travle familier i Danmark. Man skal hverken bekymre sig om prisen, eller om hvorvidt man får valgt den helt rigtige variant. Enkelt og prisvenligt er stikordene for Familiens Kattemad.

Familiens Kattemad har mange fordele
Med Familiens Kattemad kan det ikke blive mere enkelt. Foderpillerne er klar til at blive serveret. Hvis du har en foderskeptisk kat, så kan du vælge at gøre foderet lidt mere interessant, ved at tilsætte lidt varmt vand eller suppe. Den varme væske vil frigøre duftstofferne i foderet, så din kat kan få en dejlig foderoplevelse.

Familiens Kattemad indeholder olie og fedtstoffer som giver din kat et godt tilskud af Omega-3 fedtsyrer. Disse essentielle fedtsyrer er med til at give kattens en sund og elastisk hudbarriere, og dette er en vigtig del af immunforsvaret. Omega-3 fedtstofferne er også med til at give din kat en flot og blank pels.                   

Kattemaden har et højt indhold af proteiner og fedt, og dette gør at katten opnår en god og langvarig mæthedsfornemmelse. Særlige kostfibre er også med til at holde sulten på afstand, men de gavner også en god og regelmæssig mave-tarm funktion. Akkurat som ved os mennesker, så betyder en velfungerende fordøjelse meget for dit kæledyrs generelle trivsel og velvære. En mæt og tilfreds kat vil have masser af energi og gåpåmod til nye spændende eventyr. Det er også sjovere for både dyr og ejer, når katten gerne vil lege og være aktiv med sine mennesker.

Foderpillen er også i sig selv værd at nævne. Den har nemlig en form og tekstur som gør at dannelsen af tandsten reduceres, når katten tygger på sit foder.

Foderet har et magnesiumindhold på 0,1% og dette lever op til den internationale standard for anbefalet magnesiummængde i kattefoder. Det er vigtigt at katte via sit foder får dette bestemte mineral, da det har den virkning, at dannelsen af krystaller i katteurinen, nedsættes. Man skal huske at katte fra naturens side er smådrikkende dyr, og at magnesium derfor er med til at nedsætte risikoen for urinvejsproblemer hos dit kattedyr.

Familiens Kattemad har naturligvis ingen tilsatte kunstige farvestoffer. 

Familiens Kattemad giver en mere enkel hverdag!
Med dette nye kattefodermærke kan du føle dig sikker på, at din kat får dækket alle sine behov for vitale næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Det er desuden et budgetvenligt kattefoder, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten! Familiens Kattemad giver katten et sundt og trygt hverdagsliv.

Familiens Kattegrus er en suveræn nyhed i kattebakken!
Familiens Kattegrus er det sidste skrig inden for produkter til katte. Alle katteejere som har en kattebakke i huset, har på et eller andet tidspunkt brugt energi på at finde det helt rigtige kattegrus. Her kan man nemlig ikke bare bruge hvad som helst. Skal det være klumpende eller ikke-klumpende? Skal det være med eller uden duft? Hvor meget kan man forvente at det støver og sviner?

Med dette nye katteprodukt fra Familiens, får du ikke bare et naturligt og prisvenligt kattegrus, men også et produkt som er lugt-neutraliserende og maksimalt klumpende. Når Familiens Kattegrus er maksimalt klumpende betyder det, at du ved rengøring af kattebakken, kun behøver at fjerne de store klumper med afføring og urin. Du behøver altså ikke at tømme hele kattebakken. Familiens Kattegrus har en tekstur som gør det enkelt at se og opsamle de store klumper, efter at katten har besøgt kattebakken. Dette er både en enkel og økonomisk løsning.  

For en god hygiejne er det vigtigt, at du fjerner alle klumperne fra kattebakken, og at det gøres flere gange dagligt. Jævnlig rengøring af kattebakken holder den frisk og ren, og du undgår at katten vælger at besørge andre ”spændende” steder i boligen. Efterladenskaberne fra kattebakken skal kommes i affaldsposer og smides ud med det øvrige restaffald. Du må aldrig skylle kattens efterladenskaber ud i toilettet, da det kan give dig et tilstoppet afløb! Det kattegrus der ligger tilbage i kattebakken er rent, fordi Familiens Kattegrus meget effektivt opsuger fugten.

Med Familiens Kattegrus behøver du ikke at være nervøs for den markante lugt der kan være i kattehjem. Produktet har nemlig en skøn duft af lavendel, samtidig som at det effektivt neutraliserer lugtgenerne fra kattens urin og ekskrementer. Ved at bruge Familiens Kattegrus vil du hurtigt få den erfaring, at kattegruset ikke klistrer sig fast i bunden af kattebakken. Da Familiens Kattegrus er af den klumpende type, vil det heller ikke støve nævneværdigt. Et lag rent kattegrus er alligevel dejlig blødt for din kat at træde i.

Familiens Kattegrus er hovedsagligt baseret på bentonit-ler, som er udvundet af nordamerikansk ler. Dette er en speciel lersort som svulmer op og klumper sammen, når der kommer fugt til. Det lyder utroligt, men faktum er at Familiens Kattegrus absorberer 350% af grusets egen vægt. Bentonit-leret er iblandet en række naturlige mineraler. Familiens Kattegrus sælges i en praktisk pose på 12 kg.

 
Når man skifter kattegrusmærke i kattebakken
Hvis du er blevet fristet til at skifte dit faste kattegrus ud, med dette nye fra Familiens, er der et par ting du bør være opmærksom på. Vi anbefaler at du starter med at strø et tyndt lag af Familiens Kattegrus oven på den gamle type grus, så din kat får tid til at vænne sig til de nye tilstande i kattebakken. På den måde kan du reducere risikoen for, at katten afviser sit nye kattegrus. Efter noget tid kan du bruge Familiens Kattegrus i hele kattebakken. En anden ting du bør tænke over, er at et klumpende kattegrus, ikke kan anbefales til killinger. De små nysgerrige uldtotter kan nemlig finde på at spise kattegruset, og det er naturligvis ikke godt for deres små maver. Til en killinge-kattebakke er det en meget bedre idé at lægge en form for naturstrø.

Enkelte katteejere går meget op i at finde det perfekte kattegrus med den helt rigtige effekt. Derfor kan nogle katteejere finde på at blande finkornet kattegrus med grovkornet. Fordelen med finkornet kattegrus, er at det er dejlig blødt for katten at gå ombord i. Til gengæld risikerer man at få det fine grus spredt over hele huset. Det er især ved langhårede racer at det finkornede kattegrus hænger fast i pelsen, og dermed spredes i resten af boligen. For en god renlighed både i hjemmet og i kattebakken, kan vi varmt anbefale at vælge den grovkornede kattegrus til familiens elegante kæledyr.

Med Familiens Kattegrus, får du et produkt, som holder, hvad det lover. Det fås også til en budgetvenlig pris som luner på kontoen, og uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Familiens er det nye budgetvenlige mærke inden for produkter til hund og kat
Ved at købe Familiens hundemad, kattemad eller kattegrus, får du nogle rigtig gode basisvarer til familiens kæledyr, og uden at overskride familiens økonomiske råderum. Bestil Familiens hundemad, kattemad eller kattegrus hos billigdyrehandel allerede i dag og få det leveret til nærmeste pakkeshop. Her står dine varer trygt og godt, til det passer for dig at hente dem.

 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL (Net K/S)
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45  

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Fulde 5 stjerne til Billigdyrehandel
Fulde 5 stjerne til Billigdyrehandel! Som regel levering næste dag, og hvis ikke det, så ASAP efter. Kan varmt anbefale Billigdyrehandel som min første valg af dyrehandel online.
08.11.2019 - Beda petersen
Så tjekket!
Så tjekket! Hurtig levering lige ude foran døren, selv om jeg bor på 4., gode priser. Kan varmt anbefale det.
19.02.2019 - TD

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

*Det er ikke muligt at foretage bestillinger på ordrer med værdi under 99,95 kr

Varen blev lagt i kurven
Du handler til Billig+ pris Du handler til alm. pris