(7046260174825)
KATTE FRONTLINE COMBO VET LOPPE- OG FLÅTMIDDEL
DKK 280,46
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 224,40
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 329,95
Levering 1-2 dage *
(7046265231561)
BONUSPAKKE HUNDE 2 - 10 KG FRONTLINE COMBO VET LOPPE- OG FLÅTMIDDEL
DKK 229,46
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 183,60
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 269,95
Levering 1-2 dage *
(7046265078500)
BONUSPAKKE HUNDE 20 - 40 KG FRONTLINE COMBO VET LOPPE- OG FLÅTMIDDEL
DKK 271,96
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 217,60
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 319,95
Levering 1-2 dage *
(7046265386582)
BONUSPAKKE HUNDE 10 - 20 KG FRONTLINE COMBO VET LOPPE- OG FLÅTMIDDEL
DKK 237,96
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 190,40
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 279,95
Levering 1-2 dage *
(7046265277910)
BONUSPAKKE HUNDE 40 - 60 KG FRONTLINE COMBO VET LOPPE- OG FLÅTMIDDEL
DKK 322,96
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 258,40
     Billig+
* Spar 32%
* ift. vejl. markedspris 379,95
Levering 1-2 dage *
(7046263800899)
LOPPEMIDDEL TIL HUND OG KAT FRONTLINE LOPPE- OG FLÅTMIDDEL
DKK 206,51
     Alm. pris
* Spar 15%
DKK 175,95
     Billig+
* Spar 28%
* ift. vejl. markedspris 242,95
Levering 1-2 dage *

 Lopper

Lopper er på verdensplan, den parasit vores hunde og katte er mest plaget af. Lopperne kan være årsag til, at din hund eller kat udvikler allergi overfor bid af lopper, hvilket ofte kan medføre betydelige hudforandringer. Lopperne kan også være mellemvært for en bændelorm og kan på den måde være årsag til bændelormsmitte hos din hund eller din kat.

 

Har min hund eller min kat lopper?

Har din hund eller din kat mange lopper, kan du, med stor sandsynlighed se de levende lopper. Men ellers er det tydeligste tegn på lopper, fund af ekskrementer fra lopperne på din hund eller kat eller pels, du har redt af. Hvis det er svært at skelne mellem ekskrementer og snavs, kan du lægge det, du har fundet på din hund eller din kat på et fugtigt hvidt underlag. Så vil ekskrementerne nemlig blive opløst og blive rustfarvede.

 

Hvordan bekæmper og forebygger jeg effektivt loppeangrebene?

Ved at anvende en såkaldt insektudviklingshæmmer, kan du effektivt bekæmpe loppeangreb. Med denne enkle og effektive metode til at afværge uopdagede angreb af lopper, kan du undgå, at det udvikler sig til et større problem, der dermed vil kræve en mere omfattende behandling. Det giver altid en tryghed, når man kommer problemerne i forkøbet, så derfor er det en god idé med en forebyggende behandling mod lopper. Risikoen for at din hund eller din kat en dag får lopper er altid til stede, men har du allerede forebygget med en behandling med en insektudviklingshæmmer, virker det næste som en forsikring, da en lopperne ikke får lov til at udvikle sig til en plage for din hund eller din kat.

 

Hvorfor skal jeg købe Frontline Combo?

De milde vintre vi indimellem har, de varme somre, vores velisolerede huse, vores bløde og varme tekstilmøbler og væg-til-væg tæpper giver lopper de ideelle betingelser at leve under. Derfor er loppesæsonen i gang 365 dage om året. Når skaden er sket, er Frontline Combo et rigtig godt middel til at bekæmpe lopperne.

 

Hvordan virker Frontline Combo?

Med Frontline Combo dræbes lopper i pelsen inden for 24 timer. Frontline Combo beskytter mod nye angreb af lopper i op til 8 uger hos hund og 4 uger hos kat. Desuden stopper det loppernes formering ved at forhindre udviklingen af æg, larver og pupper. Flåter i pelsen dræbes inden for 48 timer og Frontline Combo beskytter mod nye flåtangreb i op til 4 uger hos hund og 2 uger hos kat. Din hund/kat er kontinuerligt godt beskyttet mod nye loppe- og flåtangreb, når blot du sørger for at behandle den med Frontline Combo regelmæssigt hver 4. uge. Det er effektivt, trygt - og enkelt!

 

Hvad med mit hjem?

Når din hund eller din kat får lopper, får dets omgivelser det også. Det betyder, at der er lopper i dit hjem. En hunloppe kan om dagen lægge 50 æg i pelsen på din hund eller kat. Æggene falder ned på dine tæpper eller i dine møbler og i gulvsprækker. Her vokser de sig store og det går stærkt! Man siger, at 1 loppe på 3 uger bliver til 1.200 nye lopper på forskellige udviklingsstadier, hvis de rette betingelser, den rette indendørs temperatur på ca. 21 grader og en passende luftfugtighed er til stede.

 

Hvorfor skal jeg blive ved med at anvende Frontline Combo?

Du vil et døgn efter, du har startet behandling af din hund eller kat opleve, at de lopper, du kunne se i pelsen, er væk. Men det betyder ikke, at lopperne i din hund eller din kats omgivelser er væk. Så i en periode på minimum 3 måneder efter, du sidst har set lopper, er det vigtigt, at du fortsat bruger Frontline Combo. Pupper kan med lethed overleve i så lang tid i sine omgivelser, før de klækker. Men hvis du har behandlet din hund eller kat med Frontline Combo, vil de nyklækkede lopper, der hopper over i din hund eller kats pels, dø hurtigt, sædvanligvis før de selv når at lægge æg. Når de 3 måneder er gået, skal du fortsætte med at behandle med Frontline Combo regelmæssigt hver 4. uge, så din hund eller din kat ikke får nye lopper med sig hjem.

 

Frontline Spray

Frontline Spray kan du enten anvende alene eller som supplement til Frontline Vet pipetterne på særligt udsatte steder. Frontline Spray er hurtigt virkende og dræber lopper indenfor 24 timer og flåter indenfor 48 timer. Frontline Spray virker længe, da det beskytter mod nye loppeangreb i op til 8 uger og mod nye angreb af flåter i op til 4 uger. Desuden forhindrer Frontline Spray udvikling af nye loppeæg, loppelarver og loppepupper i op til 8 uger hos din hund eller din kat. Frontline Spray er nem at anvende. Du skal blot spraye hele din hund eller din kats pels fra en afstand på 10-20 centimeter. Du skal spraye mod hårretningen og være opmærksom på, at hele din hund eller kats pels bliver fugtig. Dernæst gnides din hund eller kats pels, så du sikrer, at Frontline Spray kommer i kontakt med huden. Du skal nu lade pelsen tørre naturligt og ikke anvende et håndklæde eller andet.

 

 Hvornår skal jeg bruge Frontline Pour-On Vet til min hund eller min kat?

Hvis din hund eller kat er angrebet af lopper skal du anvende Frontline Combo Vet. Frontline Pour-On Vet er til forebyggelse af angreb mod flåter og lopper eller, hvis din hund eller din kat kun er angrebet let af lopper. Frontline Pour-On Vet er forebyggende, så der ikke kommer lopper i op til 2 måneder hos din hund og i op til 5 uger hos din kat. Desuden forhindrer Frontline Pour-On Vet flåtangreb i op til ca. en måned hos din hund. Hvis du anvender Frontline Pour-On Vet ca. en gang om måneden er din hund eller din kat godt beskyttet mod lopper og andet utøj. Du kan anvende Frontline Pour- On Vet allerede fra din kat eller din hund er 8 uger gammel.

 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL (Net K/S)
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45  

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Fulde 5 stjerne til Billigdyrehandel
Fulde 5 stjerne til Billigdyrehandel! Som regel levering næste dag, og hvis ikke det, så ASAP efter. Kan varmt anbefale Billigdyrehandel som min første valg af dyrehandel online.
08.11.2019 - Beda petersen
Billig og hurtig.
Købte lørdag aften min vare til den absolut billigste pris. Modtag varen mandag morgen - så kan det ikke være hurtigere levering.
09.06.2020 - Else

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

*Det er ikke muligt at foretage bestillinger på ordrer med værdi under 99,95 kr

Varen blev lagt i kurven
Du handler til Billig+ pris Du handler til alm. pris