Hvorfor skal jeg behandle min hund mod lopper og flåter?

Da lopper både klør og kan være årsag til allergi hos din hund, er det vigtigt, at du behandler din hund, hvis den får lopper. Desuden kan lopperne også overføre bændelorm til din hund. Flåter kan overføre sygdomme og være meget generende for din hund, derfor er det en god idé, at du beskytter din hund mod disse parasitter. Du kan behandle både mod lopper og flåter med Prac-tic.

 

Hvordan bruger jeg Prac-tic?

Prac-tic let at anvende. Du påfører let produktet på huden på din hunds ryg og derefter fordeler produktet sig, fra applikationsstedet, til hudens talgkirtler inden for 24 timer. Da Prac-tic forbliver i talgkirtlerne, frigives det til huden igennem hele behandlingen. Du bør ikke bade din hund 48 timer inden, du anvender Prac-tic og 24 timer efter behandlingen. Men ellers bevarer Prac-tic sin effekt ved ugentlige badninger. Prac-tic dræber lopper inden for 24 timer og flåter inden for 48 timer. Produktet har fuld effekt i 4 uger. Du kan med brug af Prac-tic opnå, at lopperne bliver dræbt inden, de når at lægge æg. Prac-tic må ikke anvendes til hvalpe på under 8 uger og til hunde, der vejer mindre end 2 kg. Produktet er specielt udviklet til hunde og bør derfor ikke anvendes til katte eller kaniner.

 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Meget tilfreds
Rigtig god hjemmeside med et fint udvalg af være til katte. Handler helt sikkert igen hos Billig Dyrehandel. God info om ordre og lækkert at der er fragtfri levering.
01.02.2018 - Linda Larsen
Billigst i dk på rigtig mange dyre…
Billigst i dk på rigtig mange dyre artikler/ting. Og så er der sørme os gratis fragt (BONUS). 2 gang vi køber der nu, det er klasse. Og varerne dagen efter
24.05.2018 - Thommy Kempf Jacobsen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.