Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

Nedenstående vilkår er gældende for handel på billigdyrehandel.dk og hertil relaterede sider, som er drevet af

Billig Dyrehandel
Net K/S
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg

E-mail: kundeservice@billigdyrehandel.dk
Telefon: Vi modtager ikke telefonisk kontakt

I det følgende benævnt ”Billig Dyrehandel”.

Kun myndige personer, dvs. personer over 18 år, kan handle hos Billigdyrehandel.dk.

 

Fragt- og leveringsomkostninger

Fragtfri levering i hele landet.

Levering sker med fragtfirma. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Vi leverer udelukkende til Danmark.

Ved levering til døren, vil pakken blive stillet på et angivet sted eller udenfor døren i gadeplan.

Pakker der er stillet er for egen regning og risiko.

Har du ikke et sikkert sted at få pakken stillet, kan du vælge levering til pakkeshop.

På hver vare er angivet den estimerede leveringstid for forsendelse fra vort lager. Vælger du flere varer med forskellige leveringstider er det den vare med den længste leveringstid der er udgangspunkt for leveringen. Alle leveringstider skal beregnes ud fra hverdage. Indgår bestillingen efter kl. 15.00 på hverdage vil den først blive bearbejdet den næstkommende hverdag.

Priser

På billigdyrehandel.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv den til enhver tid gældende moms. I de angivne priser på levering i Danmark, er Danmark defineret som Jylland, Fyn, Sjælland samt brofaste øer. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Billig Dyrehandel indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice@billigdyrehandel.dk

 

Betaling

På billigdyrehandel.dk kan der betales med Dankort, Visakort, Mastercard, Amex og JCB. Betalingen finder altid sted fra det øjeblik, din bestilling - helt eller delvist - er klar til levering. Beløbet trækkes først på din konto når fysisk afsendelse sker fra vort lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Forsendelse og levering

Billig Dyrehandel bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 1 - 4 hverdage fra vort lager. Ved levering til Bornholm må der påregnes en ekstra leveringsdag. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Ved bestilling af større varer såsom kradsetræer kombineret med andre produkter, kan der forekomme to leveringer. Bestiller du flere varer med forskellige leveringstid er det den vare med den længste leveringstid som er gældende for hele forsendelsen. Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Varer bestilt via webshoppen, bliver leveret med fragtmand på hverdage ca. mellem kl. 8 og 16. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute. Levering er til gadedør i gadeplan.

Hvis du ikke er hjemme ved levering vil pakken blive stillet. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre om varen kan stilles i carport eller lignende. Varer der stilles uden kvittering, er for modtagers ansvar og risiko.

Såfremt varen leveres i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder transportskader og buler, samt sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Pakker der vejer under 100 gram, leveres i din postkasse.

Du vil via fakturaen modtage en "Track & Trace" meddelelse, hvis din ordre sendes som pakke, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig. Hvis din pakke sendes som brev får du ikke en "Track & Trace" meddelelse.

Pakker der ønskes leveret til pakkeshop kan afhentes når du har modtaget en sms eller mail fra pakkeshoppen om at den er klar til afhentning.


Kontrol af varer

Vi opfordrer dig til at kontrollere varen/pakken for skader.

  

Fortrydelses- og returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på billigdyrehandel.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare

  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt til enten vores postadresse eller kundeservice@billigdyrehandel.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Standardfortrydelsformularen finder du medsendt din elektroniske ordrebekræftelse og faktura samt via dette link: standardfortrydelsformular.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, dette er eksempelvis loppemidler, kosttilskud mv.

  • Hundetegn produceres på bestilling og kan derfor ikke returneres.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Beløbet som refunderes er købsprisen på varen, men hvis varen returneres brugt fratrækkes værditabet dog i varens pris. Værditabet udregnes på baggrund af varens købspris fratrukket handelsværdien for den brugte vare, og værditabet fastsættes konkret og individuelt af Billig Dyrehandel. Varen kan også afleveres på Billig Dyrehandels faste forretningssted.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du vil modtage en mail når vi modtager dine varer på vores adresse.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Billig Dyrehandel
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du fejl eller mangler ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Billig Dyrehandel og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte os på kundeservice@billigdyrehandel.dk. Vi vil herefter sende dig en returlabel pr. mail som du skal printe ud og sætte på returforsendelsen. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret senest den førstkommende hverdag. Alternativt kan varen sendes til, eller indleveres, på adressen: Billig Dyrehandel, Søren Nymarksvej 27, 8270 Højbjerg.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil Billig Dyrehandel forsøge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Billig Dyrehandel.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vælger du at sende returvaren uden tilsendte returlabel, vil vi refundere dig de rimelige omkostninger herfor, normalt DKK 49,-.

 

Varen sendes til:

Billig Dyrehandel
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg

Vi har brug for information i form af en faktura eller ordrebekræftelse på købet ved tilbagesendelse. Når du benytter dig af din reklamationsret, bedes du oplyse hvad problemet ved varen er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


N
år du har foretaget et køb hos Billig Dyrehandel, kan du til enhver tid ved henvendelse til Billig Dyrehandel, modtage en kopi af din ordrebekræftelse. Henvendelse kan ske på på mail kundeservice@billigdyrehandel.dk. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret indenfor 24 timer på hverdage.

 

Annullering af ordre

Ønsker du at annullere en ordre, kan dette ske inden dennes afsendelse fra Billig Dyrehandel. Du kan således annullere de ordrer, der indeholder lagerførte artikler. Alle varer vist på shoppen er lagervarer. Annullering af ordrer kan foretages ved at skrive til kundeservice@billigdyrehandel.dk.

Billigdyrehandel-abonnement

Med et Billigdyrehandelt-abonnement kan du få leveret visse varer direkte til din dør. Du bestemmer selv hvor tit, og hvor meget du vil have leveret, og så sker levering helt automatisk.

Sådan forløber Billigdyrehandel-abonnementet:

Du kan tilmelde dig et Billigdyrehandel-abonnement gennem vores hjemmeside. Vi sender dig en bekræftelse via e-mail, når du bestiller dit abonnement.

Forinden levering sender vi en påmindelse, så du er forberedt på leveringen. Du skal senest to dage før levering kontakte kundeservice, såfremt du ønsker at ændre i dit abonnement.  

To hverdage før afsendelsen af dine varer, reserverer vi det aftalte beløb på dit betalingskort.

Når varerne afsendes fra vores centrallager, vil det aftalte beløb blive hævet fra dit betalingskort. I samme forbindelse vil en kvittering blive fremsendt elektronisk til din e-mailadresse.

Levering sker på baggrund af de angivne leveringsbetingelser under disse handelsvilkår.

Efter modtagelsen af varerne har du de samme beføjelser som alle vores andre kunder, dvs. at du naturligvis er velkommen til at returnere varerne eller reklamere over eventuelle mangler. For yderligere information henvises til disse vilkårs punkter omhandlende returretten og reklamationsretten.

Ingen binding:

Du kan til enhver tid pause eller opsige dit abonnement ved at logge ind via abonnementscentret. Alternativt kan du kontakte kundeservice via kundeservice@billigdyrehandel.dk. Du modtager en påmindelse forinden fremsendelsen af nye varer som led i abonnementsordningen, og du skal pause eller afmelde dit abonnement senest to hverdage inden afsendelsen af dine varer.   

Betaling af dit Billigdyrehandel-abonnement:

Du kan udelukkende betale dit Billigdyrehandel-abonnement med betalingskort. Det er desværre ikke muligt at anvende Maestro. Hvis du ønsker at benytte et VISA Electron, er det en forudsætning, at kortet er godkendt til både e-commerce og tilbagevendende betalinger for at kunne tilmelde det vores abonnementsordning. Du kan tjekke med din bank, om dit VISA Electron kan anvendes.

Ved tilmelding skal du indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på det betalingskort, du ønsker at benytte. Du giver Billigdyrehandel tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne via AltaPay A/S, og accepterer således, at der er tale om en tilbagevendende betaling. I tilfælde af afmeldelse ved ferie og andet hæves der naturligvis ikke på kortet.

Det påhviler dig som kunde at sikre, at kortet er gyldigt og ajourført. Får du nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne tilknyttet Billigdyrehandel-abonnementet. Dette gøres ved at kontakte Billigdyrehandel.dk via kundeservice@billigdyrehandel.dk. Når du vil ændre dine kortoplysninger bliver dit aktuelle abonnement slettet og et nyt oprettet, som du skal godkende med de nye kortoplysninger.

Såfremt Billigdyrehandel.dk ikke kan gennemføre en betaling ud fra de angivne kortoplysninger, vil abonnementet automatisk blive sat i bero, og du vil modtage en notifikation pr. mail. Abonnementet genoptages, når en opdatering af kortoplysningerne har fundet sted. Dette gælder uanset årsagen til at betalingen ikke kunne gennemføres.

Sådan gør du:

Når du lægger en vare i kurven, som har abonnementsordning, vil du i den efterfølgende popup få muligheden for at vælge hyppighed for abonnementet og afslutte dit valg ved at trykke "Ja, tak". Abonnementet vil nu være lagt i kurven, og vil aktiveres når betaling af din bestilling er udført.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til den e-commerce ansvarlige via kundeservice@billigdyrehandel.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Et relevant nævn er eksempelvis Forbrugerklagenævnet, og som kan tilgås via www.forbrug.dk, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, kfst@kfst.dk, 41 71 50 50 (hverdage 9-12). Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommisionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Super
Under 24 timer,fra bestilling,til levering. 👍
08.05.2018 - Karna nissen
Supergodt bekendtskab
Gode varer til fornuftige priser. Hurtig levering.
11.04.2018 - Annie Helle Christensen

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.