Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

Billig Dyrehandel bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 1 - 4 hverdage fra vort lager. Ved levering til Bornholm må der påregnes 1 ekstra leveringsdag. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Ved bestilling af større varer såsom kradsetræer og akvarier kombineret med andre produkter, kan der forekomme 2 leveringer. Bestiller du flere varer med forskellig leveringstid er det den vare med den længste leveringstid som er gældende for hele forsendelsen. Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Varer bestilt via webshoppen, bliver leveret med fragtmand på hverdage ca. mellem kl. 8-21 og i enkelte tilfælde kan mindre pakker blive leveret i weekenden.. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute. Levering er til gadedør i gadeplan.

Hvis du ikke er hjemme ved levering vil pakken blive stillet. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre om varen kan stilles i carport eller lignende. Varer der stilles uden kvittering, er for modtagers ansvar og risiko.

Såfremt varen leveres i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder transportskader og buler, samt sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Pakker der vejer under 100 gram, leveres i din postkasse. 

Pakker der ønskes leveret til pakkeshop kan efhentes når du har modtaget en sms eller mail fra pakkeshoppen om at den er klar til afhentning. 

Alle ordre leveres med fri fragt, uanset ordrens størrelse. Har du yderligere spørgsmål om levering, kontakt os da på kundeservice@billigdyrehandel.dk. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret den førstkommende hverdag.

 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Meget tilfreds
Rigtig god hjemmeside med et fint udvalg af være til katte. Handler helt sikkert igen hos Billig Dyrehandel. God info om ordre og lækkert at der er fragtfri levering.
01.02.2018 - Linda Larsen
Fantastisk
Hurtig levering, rigtig produkt.
29.01.2018 - Nakita

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.