Bestil senest tirsdag den 18. dec. for levering inden jul!

(6432100006516)
BUCACAT PASTA TIL KATTE APTUS MUNDHYGIEJNISK PASTA
APTUS MUNDHYGIEJNISK PASTA 45 G FORHINDRER OG REDUCERER PLAK

DKK 67,11
Pris

15%
Spar
78,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(810969001075)
VINKELTANDBØRSTE < 3 KG PETOSAN MINI TANDBØRSTE
DKK 76,46
Pris

15%
Spar
89,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5705574030518)
KW STÅL-TANDRENSER KW TANDRENSER SKRÅ
KW TANDRENSER SKRÅ
14,5 CM
EFFEKTIV TANDRENSNING

DKK 84,96
Pris

15%
Spar
99,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(810969000481)
FRISK-ÅNDE-SPRAY PETOSAN MUNDSPRAY
DKK 93,46
Pris

15%
Spar
109,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
(5705574030525)
KW STÅL-TANDRENSER KW TANDRENSER SPIDS
KW TANDRENSER SPIDS
14,5 CM
EFFEKTIV TANDRENSNING

DKK 84,96
Pris

15%
Spar
99,95
Vejl. markedspris
Levering 1-2 dage *
Behøver jeg at børste min kats tænder?
Det er meget vigtigt, at du dagligt afrenser din kats tænder og mundhule grundigt. Der er en tendens til, at flere og flere katte får problemer med deres tænder og det kan der være mange forklaringer på, men du kan være med til at modvirke, at din kat får problemer med sine tænder og mundhule ved at sikre en god mundhygiejne hos din kat. Ligesom mennesker, kan din kat også få meget smertefulde problemer med tænder og tandkød. Hvis du mest effektivt ønsker at afhjælpe tandproblemer hos din kat, er det videnskabeligt bevist, at tandbørstning har den største effekt. Er skaden sket og din kat har fået tandsten, er det nødvendigt at få tandstenen renset væk ved ultralydstandrensning hos dyrlægen. Når tandstenen er renset væk, kan du forebygge nye angreb af tandsten ved at børste din kats tænder.

Hvad skal jeg bruge til min kats tandpleje?
Der findes mange forskellige produkter til tandpleje af din kat. Hos billigdyrehandel.dk kan vi tilbyde et stort udvalg af kattetandbørster og kattetandpasta. Vi forhandler også tandplejemidlet plaqueoff, som kan være et alternativ til tandbørstningen. Plaqueoff blandes let i din kats foder og plaqueoff er effektivt med til at forhindre ophobning af tandsten og plak på din kats tænder.

Hvordan plejer jeg mest effektivt min kats tænder?
Der er flere muligheder, når du skal pleje din kats tænder. Hos billigdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af produkter til kattetandpleje. For at gøre tandbørstningen af din kat mere effektiv og lettere, så den ikke tager helt så lang tid, kan du anvende en tandbørste med dobbelt hoved. Det er vigtigt, at du giver dig god tid, når du børster i starten og gør det til en hyggelig stund, du har med din kat. Du kan eventuelt også bruge en kattetandpasta med en leversmag for at lette tandbørstningen. Din kat vil synes, at det smager virkelig lækkert. Har du forsøgt og din kat slet ikke kan lide at få børstet tænder, behøver du ikke at fortvivle, der er andre alternativer til tandbørstningen. Du kan vælge at blande plaqueoff i din kats foder, som effektivt reducerer tandsten og har en antibakteriel virkning.

Hvilken type kattetandbørste skal jeg vælge?
Der er flere valgmuligheder, når du skal vælge en kattetandbørste til din kat. Du kan få fingertandbørster, tandbørster med dobbelt hoved eller elektriske tandbørster til din kat. Du kan også købe et tandbørstesæt, som indeholder to tandbørster, som hver har to hoveder. Til at holde din kats kindtænder rene, skal du bruge det største af børstehovederne. Kattetandbørster fra Petosan har dobbelt børstehoved, hvor børsterne er vinklet, så de er effektive til fjernelse af tandsten og plak. Denne tandbørste er i samarbejde med skandinaviske tandlæger, førende tandbørsteproducenter og dyrlæger fremstillet, så den er mest effektiv. Kattetandbørsten fra Petosan fås i 3 forskellige størrelser. Du kan også vælge en fingertandbørste, som kan være et godt valg til især killinger og mindre katte. Du kan også vælge at bruge en elektrisk tandbørste, hvor du kan skifte børster og batteri. Den elektriske tandbørste er med sin 20.000 bevægelser i minuttet meget effektiv mod plak. Samtidig er den elektriske tandbørste fra Petosan lydløs, så den kan nemt accepteres af din kat. Børsten på den elektriske tandbørste er vinklet 45 grader, så den kan rengøre din kats tænder på inderside og yderside samtidig.

Hvilken tandpasta skal jeg vælge til min kat?
 Der er flere muligheder, når du skal vælge tandpasta til din kat. Hos billigdyrehandel.dk har vi flere forskellige slags kattetandpasta. Du kan vælge en tandpasta fra Pet Clean med leversmag. Denne tandpasta er specielt udviklet til kæledyr og er med til at forhindre opbygning af tandsten og er med til at fjerne plak. Når du anvender tandpastaen fra Pet Clean, er det ikke nødvendigt, at der ”skylles” efter brug. Du kan også vælge en en enzymatisk tandpasta fra Aptus. Balancen i mundens naturlige mikroflora opretholdes af de virksomme stoffer i denne tandpasta. Tandpastaen virker på mundslimhinde og tænder ved at hæmme de bakterier, der forårsager nydannelse af plak og ved at opløse allerede eksisterende plak. Ved fjernelse af plak kan du også forhindre, at din kat har dårlig ånde. Husk, at du ikke må bruge din egen tandpasta til din kat, da det kan virke irriterende på din kats mave.

Hvordan renser jeg min kats tænder?
 Med en tandrenser fra KW kan du fjerne plak og tandsten hos din kat effektivt. Tandrenseren fås i to udgaver en spids og en skrå udgave. Brugen af en tandrenser er med til at sikre, at din kat har en god mundhygiejne.

Hvornår skal jeg bruge mundrens og mundskyl til min kat?
 Du kan vælge mundrens fra KW, som er udviklet til at rense mund og svælg og den modvirker også, hvis din kat har dårlig ånde. Mundrens fra KW kan anvendes både til hund og kat. Du skal dog være opmærksom på, at den ikke må anvendes, hvis der er betændelse. Med Petosan mundspray kan du fjerne dårlig ånde og reducere dannelsen af plak. Mundsprayen har en frisk og dejlig smag af mint. For at opnå den ønskede effekt er det kun nødvendigt, at du sprayer en lille smule på din kats gummer.

Hvordan gør jeg det til en god oplevelse at børste min kats tænder?
Det er vigtigt, at det fra starten bliver en god oplevelse for din kat at få børstet tænder. Det kan du gøre ved, at du hver gang, du har børstet din kats tænder belønner den med en godbid. Du kan altid afslutte tandbørstningen med at lege med din kat eller lave en anden aktivitet, som din kat godt kan lide. Det er vigtigt, at du gør det til en fast rutine, at din kat skal have børstet tænder. Tænderne skal gerne børstes hver dag, men hvis det i perioder kun bliver til et par gange om ugen, har det selvfølgelig også en effekt. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst holder din kats mund sund og ren, kan du eventuelt tage en snak med din dyrlæge.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

BILLIG DYREHANDEL
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 36 54 75 61 

Vi svarer inden 24 timer i hverdagene.

PCI Compliance- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os


Her kan du betale med
Betalingskort

Super service
Super service, hurtig levering
01.12.2017 - Tina Poulsen
Meget fin service fra firmaet
Meget fin service fra firmaet, da transportfirmaet ikke kunne finde min pakke. Har nu endelig modtaget min vare.
09.02.2018 - Annemarie Ripa

Billigdyrehandel.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.